Yli 3 miljardin bahtin budjetti Thaimaan ensimmäiselle avaruusalusprojektille Kuuhun, sanoo MHESI-ministeri

KUVA: Matichon Weekly

Bangkok -

Thaimaan ensimmäiseen kuuhun suuntautuvaan avaruusalusprojektiin rahoitetaan yli 3 miljardia bahtia, korkeakoulutus-, tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeri (MHESI) sanoi lehdistötilaisuudessa eilen 24. joulukuuta.

Ministeri Anek Laothamatasin mukaan Thaimaa rakentaa ministeri Anek Laothamatasin mukaan 50-100 kilon satelliitin seuraavan 4-5 vuoden aikana ja rakentaa satelliitin, joka muuttuu avaruusalukseksi, joka käyttää myös aurinkoenergiaa ajamiseen. nopeudella 30,000 XNUMX kilometriä tunnissa päästäkseen kuun kiertoradalle.

Avaruusalus-Anek

Hanke on osa maan avaruusinnovaatiokehitystä, jonka tavoitteena on vahvistaa sen valmiuksia globaalissa "New Space Economy" -ohjelmassa, joka on ihmisille arvoa ja hyötyä luovien resurssien käyttöä tutkimisen, tutkimuksen, ymmärtämisen aikana. , hallita ja käyttää tilaa.

Hankkeen toteuttamiseen kansainvälisten standardien mukaisesti arvioidaan tarvittavan noin 3 miljardia bahtia, Anek sanoi.

”Jokaisessa ongelmallisessa kriisissä luodaan innovaatioita, jotka vievät maata kriisin läpi. Valmistautuakseen Covid-19-tilanteen mahdolliseen toiseen aaltoon MHESI lupaa innovoida jatkuvasti saadakseen Thaimaan käymään läpi pahenevan pandemian. Hän päätteli.

Pattaya News (TPN) huomauttaa, että ei ollut heti selvää, kuinka avaruusaluksen rakentaminen kuuhun ja yli 3 miljardin bahtin käyttäminen siihen auttaisi maata selviytymään Covid-19-kriisistä. TPN huomauttaa myös, että näkyvät reaktiot projektiin sosiaalisessa mediassa olivat enimmäkseen kielteisiä, ja monet sanoivat, että heidän mielestään maan pitäisi keskittyä asioihin, kuten vaurioituneen kansainvälisen matkailuteollisuuden korjaamiseen ja miljoonien työttömien auttamiseen verrattuna avaruusprojektiin. tällä hetkellä.

Avaruusprojektia koskeva kuulemistilaisuus on määrä järjestää 13. tammikuuta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.