Pattaya peruuttaa ja siirtää lisää tapahtumia, mukaan lukien uskonnollisten ansioiden tekeminen ja temppelimessujen uudenvuodenaktiviteetit ja Naklua Eat and Walk -tapahtuma

Pattaya, Chonburi-

Pattayan kaupungin PR-osasto ilmoitti tänä iltapäivänä, että he ovat peruneet lisää tapahtumia varotoimista ja Covid-19:stä huolestuneena.

Näihin tapahtumiin kuuluu joitain, joita olemme jo käsitelleet, kuten Countdown-festivaali, jonka odotettiin tuovan satoja tuhansia vierailijoita Chonburiin kolmen päivän aikana ja jota pidettiin suurena taloudellisena tekijänä kovasti kärsineen Pattayan turistikaupungissa.

Peruutettuihin tapahtumiin on lisätty ansioiden tekeminen suurissa paikallisissa temppeleissä uudenvuoden ajaksi, mikä houkuttelee perinteisesti tuhansia kävijöitä paikallisiin temppeleihin, kuten Wat Chai lähellä Walking Streetiä Pattayalla, ja siellä järjestetään myös yleensä temppelimessuja ja karnevaaleja. Sen sijaan ihmisiä pyydetään pidättäytymään suurista kokoontumisista temppeleissä ja moskeijoissa.

Pattaya City on myös lykännyt viime viikonloppuna alkanutta suosittua Naklua Walk and Eat Festivalia, joka on tarkoitus järjestää joka viikonloppu helmikuun 7. päivään. Festivaali on tällä hetkellä määrittelemättömän ajan tauolla ja on epäselvää, korvataanko menetetyt viikonloput helmikuussa.

Lopuksi Pattaya City on lykännyt lastenpäivän toimintaa tammikuun 16. päiväksi, vaikka päivämäärä on yli kolmen viikon päässä. Thaimaan lastenpäivänä järjestetään yleensä kymmeniä tapahtumia kouluissa ja ostoskeskuksissa eri puolilla kaupunkia, kun Thaimaa juhlii ja palkitsee lapsia.

Pattaya News tarjoaa lisäpäivityksiä lukijoillemme saapuessaan.

Kuva: Pattaya Law Enforcement.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/