Lähtölaskentatapahtuma Amarissa peruttu Covid-19-huolien vuoksi

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya Countdown -festivaalin perumisen jälkeen myös Amarin lähtölaskentafestivaali, jossa esiintyi Big Assin kaltaisia ​​suuria artisteja ja jossa Pattaya News oli tapahtuman yhteistyökumppani, on myös peruttu.

Tässä tiedot peruutuksesta:

Pattaya Countdown Party juhlistaa uudenvuodenaattoa Amari Resort Pattayassa on ollut
peruutettu. Valtioneuvoston päätöksestä ja kansalaisten ja kansalaisten hyvinvoinnin turvaamisesta
osallistujat COVID-19-viruksen leviämistä vastaan ​​on syy peruutukseen.
Äskettäinen COVID-19-epidemia viikonloppuna Samut Sakhonissa ja lisääntynyt tapausten määrä ovat nostaneet uusia tapahtumia koskevia rajoituksia.

Siksi emme voi järjestää Pattaya Countdown Party 2021 -tapahtumaa Amari Resort Pattayassa tänä vuonna, mutta valmistaudumme jo Pattaya Countdown Party 2022 -juhliin ja toivomme, että liität silloin mukaan.

Countdown 2021 -juhlat Amari Pattayalla peruttu
Peruutus ei ole Amari Resortin tai B-Concept Media Entertainment Groupin syytä. Päätös oli vaikea tehdä, mutta hallituksen päätös ja terveys ja turvallisuus
osallistujien, taiteilijoiden ja henkilökunnan on oltava etusijalla, olimmepa kuinka pettyneitä tahansa.

Lippujen palautuksen tiedot
Jos olet jo varannut lipun Pattaya Countdown Party -tapahtumaan Amari Resort Pattayassa, sinuun otetaan yhteyttä lähipäivinä. Liput voidaan siirtää ensi vuoden tapahtumaan tai voit varmistaa rahanpalautuksen tai pyytää lahjakortin. Voit lunastaa kupongin jossain tulevista tapahtumistamme tai käyttää sen Pattaya Countdown 2022 -tapahtumassa. Hyvitys koskee myös niitä, jotka ovat varanneet hotellihuoneen Amari Pattaya Resortista juhliakseen uudenvuoden juhlia.

Lipun ostajat saavat muutaman päivän sisällä sähköpostin, jossa kerrotaan, kuinka voit saada lippusi takaisin. Jos kuitenkin varaat Amarista huoneita uudenvuodenaatoksi, voit peruuttaa varauksen suoraan heidän verkkosivuillaan. Lisätietoja tai ennakkovaraukset vuodelle 2022 saa osoitteesta sales1@tixtaq.com.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/