Ryhmä burmalaisia ​​siirtotyöläisiä pakeni pidätysalueelta Samut Sakhonin torilla "kovan lukituksen" aikana, kolme vangittiin Chonburissa

Samut Sakhon –

Ryhmän burmalaisia ​​siirtotyöläisiä kerrottiin pakenneen Covid-19-koronaviruksen pidätysalueelta Samut Sakhonin markkinaprovinssissa tänään 22. joulukuuta.

Tutkinta seuraa sosiaaliseen mediaan tänä aamuna jaetuista viruskuvista rikkoutuneista seinistä, joiden mukaan useat burmalaiset työntekijät rikkoivat seinän ja tuhosivat pidätysrakennuksen takana olevat piikkilanka-aidat ja pakenivat karanteenista.

Kuvasarja aiheutti pelkoa ja paniikkia paikallisten asukkaiden ja Thaimaan sosiaalisen median käyttäjien keskuudessa valtakunnallisesti, jotka alkoivat pyytää Thaimaan hallitukselta tiukempia toimenpiteitä riskiryhmiä kohtaan.

Samut Sakhonin kuvernööri Weerasak Wijitsaengsri kertoi lehdistölle iltapäivällä, että kuvia ei otettu tämän päivän aikaan ja kyseessä oli hylätty ja keskeneräinen betoniseinä, jota oli pitkään käytetty oikotienä katkarapumarkkinoille, siirtotyöläiset. ei rikkonut sitä.

Hän kuitenkin myönsi, että jotkut burmalaiset työntekijät olivat paenneet pidätysalueelta, mutta lukumäärää tutkitaan edelleen. Samut Sakhonin poliisit lähetettiin ja määrättiin asentamaan lisää terälankoja ja betonitankoja seinään, jotta useampia työntekijöitä ei pääsisi pakoon alueelta.

Katkarapumarkkinoiden lähialue ja useat lähellä olevat tuoremarkkinat on "suljettu", koska paikallisten Covid-19-tapausten määrä oli noussut satoihin 3 päivän sisällä ensimmäisen tapauksen löytämisestä. Siirtotyöläiset eivät myöskään saaneet lähteä alueelta sen jälkeen.

KUVA: เครือสหพัฒน์-แหลมฉบัง-ชลบุรี

Aluksi Bowinin poliisiviranomaiset vangitsivat kolme burmalaista työntekijää Chonburin Bowin-Si Rachan alueella, koska he halusivat käydä ystäviensä luona alueella. Heidät kaikki pidätettiin ja vietiin myöhemmin terveystarkastukseen. Viranomaisten mukaan heillä ei ollut yhteyttä suureen yleisöön, eikä heillä ollut aiemmin positiivisia Covid-19-koronavirustestejä. Viranomaiset painottivat, ettei yleisöä panikoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.