Phuket ilmoittaa uuden vahvistetun paikallisen Covid-19-tartuntatapauksen aikataulun

Phuket-

Phuket ilmoitti tänään illalla lehdistötilaisuudessa uudesta vahvistetusta Covid-19:n paikallisesta tartunnasta.

Phuketin maakunnan terveysvirasto (PPHP) tänään (22. joulukuutand) ilmoitti, että tapaukseen liittyy 40-vuotias thaimaalainen mies, joka asuu Kathun kaupunginosassa Phuketin Kathun alueella. Hän on yrityksen johtaja Koh Kaewin osa-alueella Mueangin alueella.

Joulukuun 10th hän meni "isolle pyörä" -matkalle Koh Lantalle Krabissa. Hän on Phuketin viranomaisten mukaan paikallisen "ison pyörä" -moottoripyöräkerhon jäsen. Thaimaassa iso pyörä on lain mukaan määritelty yli 400 cc:n moottoripyöräksi. Phuketin viranomaiset eivät kertoneet seuran tarkkaa nimeä.

Joulukuun 11th hän liittyi juhliin paikallisen suuren pyöräklubinsa kanssa.

Joulukuun 13. päivänä hän sanoi hyvästit yhdelle Samut Sakhonista kotoisin olevalle pyöräkerhon jäsenelle, joka oli aiemmin vahvistettu tapaus. Molemmilla ei ollut kasvonaamaria. Hyvästitilaisuudessa oli noin neljäkymmentä henkilöä. Samut Sakhonista kotoisin oleva pyöräkerhon jäsen oli oireeton eikä ollut tietoinen tilastaan, eikä häntä ollut vielä testattu.

Joulukuun 17. päivänä hänellä alkoi olla Covid-19-oireita.

Joulukuun 20th hänelle ilmoitettiin vahvistetusta tapauksesta Samut Sakhonissa ja hän meni Covid-19-koronavirustestiin saatuaan tietää, että hänen ystävänsä oli positiivinen. Hän oli myös positiivinen tässä vaiheessa, vaikka hänellä on erittäin lieviä oireita.

Tähän tapaukseen liittyy yhteensä 28 suuren riskin tapausta, jotka liittyvät tähän potilaaseen.

Pattaya News totesi, että monet koulut ovat julkaisseet ilmoitukset tilapäisestä sulkemisesta varotoimien vuoksi, mikä johtuu pääasiassa siitä, että Phuketin viranomaiset ovat vahvistaneet, että potilaalla on kaksi lasta koulussa. Phuketin viranomaiset ovat korostaneet, että tilanne on hallinnassa ja että tällä hetkellä ei ole sulkua tai yritysten sulkemisia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu tai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.