Autonvalmistajat tekevät huoltoalennustarjouksia auttaakseen vähentämään ilmansaasteita Thaimaassa

Thaimaa-

Useat autonvalmistajat tekevät yhteistyötä tarjotakseen huoltoalennustarjouksia auttaakseen vähentämään ilmansaasteita Thaimaassa tänä talvena.

Thaimaan ilmansaasteministeriö on määrittänyt ajoneuvojen päästöt sekä peltojen ja roskien polttamisen yhdeksi tärkeimmistä ilmansaasteiden taustatekijöistä Thaimaassa, erityisesti Bangkokissa ja sen ympäristössä. Tämän seurauksena useat autonvalmistajat tekevät yhteistyötä Thai Industriesin kanssa tarjotakseen kannustimia ja alennuksia saadakseen ihmiset virittämään yli seitsemän vuotta vanhoja autojaan.

Näissä kampanjoissa on muun muassa öljyalennuksia, ilmaisia ​​tarkistuksia ja yleisalennuksia erilaisten tarvittavien palveluiden, kuten moottorin tarkastukset ja korjaukset, maksuista.

Tarjoukset koskevat vain vähintään seitsemän vuotta vanhoja ajoneuvoja, ja ne ovat voimassa helmikuuhun 2021 asti Bangkokissa ja ympäröivissä provinsseissa osallistuvissa palvelukeskuksissa. Täydellistä luetteloa keskuksista ei annettu, mutta järjestäjien mukaan osallistujia on yli 540.

Ota yhteyttä paikalliseen palvelukeskukseen saadaksesi lisätietoja ja selvittääksesi, osallistuvatko he kampanjaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/