Show Must Go On – Pattayan uusin lähtölaskentafestivaali @ Amari Pattaya

Seuraava on B Concept Media Entertainment Groupin lehdistötiedote. Lausumat ovat omiaan.

Show Must Go On – Pattayan uusin lähtölaskentafestivaali @ Amari Pattaya

 

Pattaya, Thaimaa: B-Concept Media Entertainment Group isännöi Pattayan uusinta lähtölaskentafestivaalia Amari Hotel Pattayassa torstaina 31. joulukuuta 2020 tuodakseen vuoden 2021. Vaikka vuosi 2020 on ollut kaikille koetteleva vuosi, show'n on jatkuttava , ja maailman on mentävä eteenpäin.

Tule Amari Pattayaan nauttimaan juhlallisuuksista suoraan lomakeskuksessa erinomaisella paikalla Pattaya Beach Roadilla. Koska tänä vuonna on niin monia tapahtumia peruttu ja siirretty, tämä festivaali on tilaisuutesi päästä ulos juhlimaan. Ja mikään ei ole näyttävämpää kuin Pattayan uusin lähtölaskentafestivaali.

Amari Pattaya Hotel – 31. joulukuuta 2020

Pattayan New Year Countdown Festival on juhla täynnä esityksiä ja viihdettä, ruokaa ja hauskaa koko yön. Festivaali tarjoaa kolme erilaista ohjelmaa yhdeksi kokonaisuudeksi:

 

  • Gaalaillallinen ja viihde: klo 7–1
  • Super Stars -konsertti: klo 10–1
  • Lux DJ -bileet: Klo 1-4

Tapahtuma on Amari Hotel Pattayan ja B-Concept Media Entertainment Group, joka varmistaa vuosittaisen festivaalin tulevina vuosina.

 

"Tapahtuma asettaa todella uuden mittapuun tapaa, jolla uutta vuotta juhlitaan", sanoi B-Concept Media Entertainment Groupin toimitusjohtaja William Kuipers. „Meistä tuntui, ettemme voineet unohtaa 15-vuottath vuosipäivä. Uskomme myös, että nykyisessä COVID-tilanteessa ihmiset haluavat juhlia terveyttä ja turvallisuutta koskevien määräysten huomioon ottamista. Festivaali lupaa erilaisia ​​tyylejä ja makuja sekoitettuna yhdeksi erityiseksi tapahtumaelämykseksi.â€

 

7–1 Show Must Go On – jännittävä lähtölaskentafestivaali @ Amari Pattaya

 

Jos etsit vain perheiltaa tyylikkään illallisen ja viihteen kera, Dining Event klo 7-1 on sinua varten ja sisältää Superstars Concertin. Viihdeohjelma sisältää jännittävän non-stop viihdeohjelman klo 10 asti.

 

10 – 1 Superstars in Concert

 

Tapahtuma muuttuu 3 tunnin non-stop-supertähtikonserttiin, jossa on thaimaalaisten suosikkiesineiden konsertti ja upea ilotulitus, joka aloittaa uudenvuoden keskiyöllä. Tapahtumaan kuuluu erilaisia ​​ruokakojuja konsertin aikana, kun taas illallistilaisuuden aikana on tarjolla buffet.

 

11 – 4 Lux DJ Party @ Beach Quarter -tapahtumatila

Liity Lux DJ -bileisiin klo 11 alkaen hienon valikoiman kansainvälisiä DJ:itä, jotka pyörittävät parasta teknoa, trancea, housea ja poppia. Lux DJ Party -tapahtumassa pääset nauttimaan suosittuja biittejä ja kappaleita eri DJ:n upeasta kokoonpanosta ja yllätysesityksistä äärimmäisen viileässä ympäristössä. 

 

Osta liput tapahtumaan

 

Osta Early-Bird-, General Admission- ja VIP-liput Thaimaan tapahtumaopas gaalaillalliselle, Superstars Concertille, Lux After-partylle tai yhdistä suosikkiohjelmasi. 

 

Pattaya Hotel Huonevaraukset

Voit helposti valita ja varata huoneesi Amari Pattayasta tai jostakin ympäröivästä kumppanihotellista. Myös vieraat muista hotelleista ovat tervetulleita osallistumaan tämän vuoden Pattaya Countdowniin 

 

Osallistu Pattaya New Year's Countdown Festival @ Amari Hotel Pattaya, 240 Beach Rd, Pattaya City, Bang Lamungin alue, Chon Buri 20150.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/