Egyptiläisestä epäilty pidätettiin Bangkokissa, koska hänen kerrottiin jääneen oleskelun yli ja kiristäneen muita ulkomaalaisia ​​suojelukiistolla

Bangkok -

Egyptin kansalainen, jonka nimi paljastui lehdistölle vain Mohamedina, otettiin kiinni Bangkokissa eilen, 15. joulukuuta, väitettyään laittomasti kiristäneen ja kerättyään ulkomaalaisilta rahaa vastineeksi väitetystä suojelusta heidän Thaimaassa oleskelunsa aikana.

Maahanmuuttopäällikön Sompong Chingduangin mukaan Mohamedia etsittiin alun perin 1,772 37 päivän oleskelun ylittäväksi ajaksi, mutta myöhemmin tehdyssä lisätutkimuksessa paljastettiin, että XNUMX-vuotias epäilty oli sekaantunut myös huumeisiin ja kiristysliiketoimintaan muita Britanniassa laittomasti asuvia ulkomaalaisia ​​vastaan.

Hänen kerrottiin keränneen rahaa ulkomaalaisilta vastineeksi suojelusta väittäen, että hän ja hänen ystävänsä voisivat tarjota Thaimaassa asuville turvallisuutta ilman poliisin väliintuloa. Uhreja vaadittiin maksamaan heille kuukausittain tai muuten heitä pelotettiin ja vahingoittuisivat fyysisesti.

Epäilty havaittiin joskus vaeltelevan Bangkokin viihdepaikoissa myyvän ja jakaneen huumeita ulkomaisille ryhmille. Hänen taustansa osoitti myös, että Mohamed oli aiemmin pidätetty kiteisen metamfetamiinin epäillystä hallussapidosta ja myynnistä vuonna 2017. Tapauksen tulosten tarkat olosuhteet eivät olleet heti selvillä ja miksi hänet vapautettiin myöhemmin.

Pidätys tapahtui Rama 9 -tien ostoskadulla. Hänet vietiin Suan Luangin poliisiasemalle, missä häneltä kerrottiin puuttuvan passinsa oleskelun ylittyessä.

Aluksi Mohamedin väitettiin myönsi jääneensä Lumphinin poliisin vangiksi vuonna 2017 väitetystä huumeiden hallussapidosta. Häntä syytettiin oleskeluajan ylittämisestä ja kiristyksestä, ja hän on nyt pidätettynä Thaimaan kuninkaallisen poliisin pidätyksessä oikeudenkäyntiä varten.

Kuva: Immigration Bureau

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.