Pattayan ilmansaasteet paranevat, mutta ongelman perimmäinen syy on ratkaistava, sanovat sosiaalisen median käyttäjät

Pattaya-

Pattayan asukkaita varoitetaan käyttämään naamioita ulkona menessään viime päivien ilmansaasteiden vuoksi. PR Pattaya Facebook raportoi kuitenkin tänään, että ilmanlaatu on paranemassa sen jälkeen, kun eilen rankat sateet auttoivat haihduttamaan osan ilmansaasteista.

Pattayan kaupungin apulaispormestari Manot Nongyai kertoi Pattaya Newsille: "PM 2.5 on viime päivinä saavuttanut analyysikaavioidemme punaisen eli kriittisen tason."

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

"Ilman saastuminen kuitenkin paranee tänään (16). Pattaya on yhteydessä avomereen, mikä on auttanut ongelmaa merkittävästi. Manot lisäsi.

”Tuuli on auttanut vähentämään pölyn tiheyttä Bangkokiin verrattuna ja vähentänyt liikennettä ulkomaisten matkailijoiden puutteen vuoksi Pattayassa. Ihmisten tulisi välttää roskien polttamista ja pidättäytyä käyttämästä autoja, erityisesti sellaisia, jotka tuottavat myrkyllisiä höyryjä, vähentääkseen ilmansaasteiden tuotantoa.

"Suosittelemme asukkaita käyttämään suojanaamioita ja ryhtymään ennakoiviin toimiin suojautuakseen pölyltä ulkona mentäessä." Manot päätti.

Pattaya News huomauttaa, että tämä vuotuinen ongelma on pahentunut vuosittain ja ulottuu paljon pidemmälle kuin ajoneuvojen saastuminen tai "turistit" Pattayan alueella. Bangkokin ilmansaasteiden valvontaministeriö on myöntänyt, että suurin osa ongelmasta on sekä peltojen että roskien polttaminen, pääasiassa Pattayan ulkopuolella, mutta johtuen siitä, että palaminen kulkeutuu Pattayan alueelle.

Sosiaalisen median käyttäjät sekä thaimaalaisilla että englanninkielisillä foorumeilla ovat todenneet useaan otteeseen ja monissa kommenteissa, että kunnes hallituksen virkamiehet ryhtyvät ankariin toimenpiteisiin ja valvovat kenttäpolttoa, joka tapahtuu kausiluontoisesti tähän aikaan vuodesta kaikkialla Thaimaassa, ja roskien polttamista, mikä on lain vastaista. entisen ja jälkimmäisen sääntelemänä ongelma jatkuu. Ongelman perimmäinen syy on ratkaistava, jotta ongelma voidaan ratkaista tulevaisuutta varten eikä odottaa sateen tai tuulen auttavan ongelman häviämistä.

Eräs sosiaalisessa mediassa suosittu ehdotus on, että hallitus kohdistaisi suuret yritykset, jotka ostavat poltettua sokeriruokoa eri puolilla Thaimaata. Varsinkin maaseudulla vaikeampaa maatilojen perään pyrkimisen sijaan hallituksen tulisi kohdistaa sokeriruo'on ostajia, sakottaa ja ryhtyä oikeustoimiin, jos heidän havaitaan ottavan vastaan ​​poltettua sokeriruo'oa myyjiltä. Tämä puolestaan ​​saisi sokeriruo'on viljelijät sopeutumaan erilaisiin, ympäristöystävällisempiin menetelmiin sokeriruo'on hankintaan.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

 Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.