Reader TalkBack: Mitä neuvoja antaisit Pattayan matkailuyritysten omistajille, kun rajat alkavat avautua laajemmalle?

Pattaya-

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisiin liittyvän kysymyksen ja korostamme vastauksiasi ja palautettasi jokaisen viikon lopussa.

Tällä viikolla haluamme kysyä, mitä neuvoja antaisit vieraanvaraisuusmatkailuyritysten omistajille, jotta he voisivat "palauttaa asiakkaita", kun rajat avautuvat uudelleen ja enemmän ihmisiä palaa Pattayaan, todennäköisesti joskus ensi vuonna? (Muista, että siihen voi vielä mennä jonkin aikaa.)

Olemme lukeneet paljon kritiikkiä matkailun tilasta ennen Covid19:ää. Oletetaan, että teoriassa täällä edelleen olevilla yritysten omistajilla on mahdollisuus saada uudelleen ensivaikutelma palaaviin asiakkaisiin. Tämä koskee myös nyt karanteenissa olevia.

Pidä se asioista, joita yksittäinen yrityksen omistaja voi hallita, ja yritä ajatella yrityksissä, joissa turistit vierailevat Pattayalla. (Hotellit, ravintolat, baarit, ostoskeskukset, yökerhot, nähtävyydet, liikenne) Yrityksen omistaja ei voi tehdä suoraan ehdotuksia bahtin vahvuuden alentamisesta tai lakien muuttamisesta. Yksittäinen yrittäjä ei voi vaikuttaa muutosehdotuksiin lainvalvontajärjestöihin, viisumeihin ja ajokortteihin, maahanmuuttoon tai hallitukseen, joten jätä nekin pois.

Jos pyörität yritystä, mitä tekisit, jos mitään, tekisit avautuessasi uudelleen suurille turistimäärille? Huomaa myös, että tässä viestiketjussa ei ole henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä yrityksiä vastaan, koska se rikkoo Thaimaan kunnianloukkaus- ja panettelulakeja. Keskity rakentavaan kritiikkiin asioiden parantamiseksi.

Voit kommentoida alla, sosiaalisessa mediassa tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Odotamme vastaustasi ja julkaisemme ne ensi viikonloppuna.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/