Thaimaa rakentaa oman avaruusaluksensa Kuun kiertoradalle 7 vuoden sisällä tammikuusta alkaen, MHESI-ministeri sanoo

KUVA: Thai Post

Bangkok -

Thaimaa suunnittelee rakentavansa ja laukaisevansa oman avaruusaluksensa kiertoradalle ja Kuun tutkimiseen 7 vuoden sisällä, korkeakoulutus-, tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeri (MHESI) väitti tänään.

Innovaatioministeri Anek Laothamatas paljasti lehdistölle "Covid-19 Vaccine For Thais" -lehdistötilaisuudessa Chulalongkornin yliopiston auditoriossa tänään 14. joulukuuta, että Thaimaan oman Covid-19-rokotuksen lisäksi Thaimaan hallitus ilmoittaa virallisesti avaruusalusprojektista. ensi vuoden tammikuun puolivälissä.

KUVA: Thairath

Ministerin mukaan avaruusalus laukaistaan ​​ja kiertää Kuuta seuraavan 7 vuoden aikana. Thaimaa olisi viides maa Aasiassa, joka lähettää oman avaruusaluksensa kuuhun Kiinan, Intian, Japanin ja Etelä-Korean jälkeen.

Hanke on alun perin suunniteltu 7 vuodeksi ja se voidaan ensisijaisesti perustaa thaimaalaisten rahastosta. Tarkemmat tiedot rahoituksesta ilmoitetaan myöhemmin, hän lisäsi.

KUVA: Thairath

Anek sanoi: "Tärkeän ilmoituksen Covid-19-rokotteen tuotannosta lisäksi ilmoitamme ylpeänä, että Thaimaasta tulee Aasian viides kansakunta, joka pystyy rakentamaan avaruusaluksen ja lähettämään sen kuun kiertoradalle."

”Korkeakoulutus-, tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeriö ja Thaimaan hallitus lupaavat viedä jatkuvasti eteenpäin maamme tulevaisuuden puolesta. Hanke muuttaa ikuisesti koko thaimaalaisten näkemyksen siitä, että Thaimaa ei ole enää kehitysmaa, vaan maa, jolla on tulevaisuutta, mahdollisuuksia ja toivoa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.