Reader Talkback -tulokset: Mikä on mielestäsi suurin ratkaistava ongelma Pattayalla?

 

On aika julkaista viikoittainen ominaisuus, jossa tarkastelemme Reader Talkbackin tuloksia. Siinä esitämme kysymyksen vakituisille lukijoillemme ja korostamme monipuolisimmat ja mielenkiintoisimmat kommentit viikon vastauksen jälkeen.

Tällä viikolla kysyimme sinulta tätä:

Ominaisuus: Reader Talkback: Mikä on mielestäsi tärkein ratkaistava ongelma Pattayalla tällä hetkellä?

Vastaukset olivat vaihtelevia, ja tässä kerroit meille tärkeitä. THänen ykkösvastauksensa, muuten, ylivoimaisesti oli ratkaista Pattayan kulkueläinten määrää koskeva ongelma, ja monet ilmaisivat huolensa ja vesi-/jätehuolto toiseksi. Jos et päässyt soittamaan, tee se: Voit kommentoida meille monella tavalla lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com, lähettämällä meille viestiä Facebookissa tai Twitterissä tai jättämällä kommentin tänne tai sosiaalisessa mediassa. Näitä kommentteja lukevat ja tarkistavat myös kaupungin johtajat, jotka kuuntelevat paikallisia asukkaitaan.

Reader Talkbackin tulokset:

Jean-Claude G – ennen kaikkea jätevedenpuhdistamo näyttää siltä, ​​että viranomaiset eivät ymmärrä, että Pattaya voisi olla paratiisi, jos meri ja ranta olisivat puhtaita. Rannan laajentaminen on mielestäni täyttä rahan haaskausta. rantojen on oltava puhtaita wc-tiloilla eikä rotilla.

Kimi L-1) Tarve siivota kulkukoirat, on olemassa riski joutua puremaan soiden läpi kävellessä. 2) Liian paljon rumia roskien kaatamista ja kärpästen kaatamista. 3) Aseta lisää osmoosivesiannostelijaa, sillä se säästää veden ostamista muovipullosta. 4) Hankkiudu eroon noista rumista, kaoottisista maan alla olevista kaapeliköyhistä, ne ovat rumia ja liian monet löysät pitkät roikkuvat kaapelit eivät ole turvallisia kävelijöille.

Tony T - Pattayan vakioasiakkaana ainoa asia, josta en pidä, on soi-koirien ylikansoitus. Tuntuu vaaralliselta kävellä yöllä koiralaumojen kanssa kaikkialla, etenkin Naklua/Wongamatin alueella. Myös enemmän roskien kerääminen kaduilta auttaisi.

Vincent Clive: Siivoa soi-koirat. Käsistä poissa ja muuttuu ilkeäksi,

Somchai-Mielestäni Pattayan rannalla olevia yleisiä wc-tiloja tarvitaan kipeästi, ja aavepilvenpiirtäjä pitäisi purkaa pian, koska se pilaa näkymän.

Bjoern: Mielestäni suurin ratkaistava ongelma on jäteveden käsittely. Pratamnakissa ja Jomtienissa alkaa kasvaa yhä enemmän pilvenpiirtäjiä. Jätevesihuollon, pumppaamoiden ja hyvin toimivan jätevedenpuhdistamon puuttumisen vuoksi uusien asuntojen ja hotellien kaikki jätevedet valuvat mereen ja tuhlaavat merta paljon bakteereja, kun kaupunki on jo menossa. Pratamnakissa parannetaan nyt mereen meneviä putkia. Ei ole merkkiäkään halusta saada Pattayan valtameri puhtaammaksi. Minulle Pattayan suurin pettymys.

Munur-musiikkia, kovaa musiikkia, kovaa musiikkia ja taas kovaäänistä musiikkia klo 05.00 - 06.00 asti aamulla asuinalueilla. Usein poliisin soittaminen ja kuntaan valittaminen ei auta.
Ken: Tarvitaan: Paljon enemmän kaupunkien pyörittämiä (voitolla) parkkipaikkoja/autotalleja muualle kuin ostoskeskuksiin, viikonloppumatkailijoille, rannalla kävijöille ja yöelämän ystäville auttamaan ostajia.
    Tarvitaan myös: 1/5 bahtia Pattayan ja Jomtienin välillä liikennöivistä linja-autoista tulee merkitä Pratamnakiin merkityillä bussipysäkeillä, jotta kukkulayhteisöä voitaisiin paremmin palvella.
Robert: Aloita toisen rakentaminen Sukhumvit Theppasitin alla, joka yhdistää olemassa olevaan tunneliin
Jay: Vesi- ja jätehuolto – ehkäise tulvia, estä viemärien valuminen mereen, lisää altaiden kapasiteettia.
Denis H-
Ensimmäinen ja halpa asia olisi vaihtaa kaikki katuvalojen polttimot, jotka eivät enää toimi.
Kaupunki on jo melko surullinen, sillä yli 50 % kaupoista on kiinni.
Peter: Soi-koirat ovat edelleen iso ongelma, Pratumnakissa aivan liian monta, laumassa ja ulvomassa öisin. Vaikea kävellä Pratumnak-puiston ja puiden läpi hyökkäyksen sattuessa. He väittävät suorittaneensa sterilointiohjelman, mutta se on aina puoli työtä, mistä johtuu nälkäisten koirien suuri määrä. Myös muut alueet vaikuttivat. Pattayan kaupungintalo älkää ottako ongelmaa vakavasti, menin sinne koiran pureman jälkeen, he teeskentelivät kiinnostusta ja koira oli edelleen tavallisessa paikassa 6 kuukautta myöhemmin
Erich:
Tule siivoamaan roskat tänne kuten vuosia sitten sanottiin…
Kaikkialla voi nähdä saman ongelman.
Vedenkäsittely olisi myös mukavaa, ennen kuin kaikki juoksee Mereen…. sinä näet.
Siinä kaikki tälle viikolle, emme voi julkaista jokaista meille lähetettyä kommenttia, vaan keskityimme näyttämään erilaisia ​​näkemyksiä ja mielipiteitä. Kiitos kuten aina tuestasi ja lukemisestasi.
Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/