Tuottelias meteorisuihku, Geminidit, näkyy Thaimaasta tänä iltana klo 8 alkaen.

KUVA: Thaimaan National Astronomical Research Institute (NARIT)

Kansallinen -

Thaimaan kansallisen tähtitieteellisen tutkimuslaitoksen (NARIT) mukaan yksi tuotteliaimmista meteorisuihkuista, Geminidit, on nähtävissä eri puolilla maata tästä illasta, 13. joulukuuta, aina joulukuun 14. päivän alkuun.

Noin 120 kirkasta meteorisuihkua tunnissa näkyy paljaalla silmällä pimeän taivaan koillissuunnassa pois kaupungin valosaasteesta kaikkialla Thaimaassa.

Onneksi mahdollisuus nähdä yli sata tähdenlentoa on hyvä, koska kuunvalo ei estä taivasta uuden kuun vuoksi, mikä tarkoittaa, että yötaivas on instituutin mukaan tummempi ja meteorit näkyvät paremmin.

KUVA: Thaimaan National Astronomical Research Institute (NARIT)

NARIT-instituutti toivottaa myös kiinnostuneet tähtitutkijat tervetulleeksi tarkkailemaan Geminid-meteorisuihkua Doi Inthanonista, maan korkeimmasta huipusta Chiang Main maakunnassa. Muita suositeltavia kohteita ovat Chet Khot-Pong Kon Saon luonto- ja ekomatkailukeskus Saraburissa, Hup Khao Wong Suphan Burissa, Pom Pi Kanchanaburissa, Khao Chuk Rayongissa ja Mae Ngat Dam Chiang Maissa.

Pattaya Newsin lukijat, jotka suunnittelivat meteorisuihkujen tarkkailua, katsokaa koilliseen taivaalle kirkkaimmasta paikasta, jonka voit löytää tänä iltana noin klo 8. Pattaya News toteaa, että alueen nykyinen ilmansaastetilanne voi vaikeuttaa suihkun näkemistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitauluor Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.