Big Mountain Music Festival 2020 jatkuu viimeisenä päivänä kansanterveysministerin Koratin kuvernöörin kumoavan hyväksynnän jälkeen.

KUVA: Big Mountain Music Festival

Nakhon Ratchasima -

Big Mountain -musiikkifestivaali 2020 Nakhon Ratchasimassa hyväksyttiin jatkuvan viimeisenä päivänä tähän iltaan asti, kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi tänään iltapäivällä, 13. joulukuuta, pian sen jälkeen, kun Nakhon Ratchasiman kuvernööri antoi sulkemismääräyksen koronaviruksen aiheuttamien pelkojen vuoksi.

Vuoden suurimman musiikkitapahtuman Pak Chongin alueella uskottiin perutun toisena päivänä Nakhon Ratchasiman kuvernöörin Wichien Chantharanothain määräyksen jälkeen aikaisin tänään.

Kuvernöörin mukaan tapahtuma ei rajoittanut osallistujamäärää, jossa monien ei kerrottu käyttäneen kasvonaamaria osallistuessaan, mikä aiheutti mahdollisen Covid-19-koronaviruksen ruuhkautumisen.

KUVA: Anutin Charnvirakul

Pelko lisäsi, kun levisi myös huhu, että naiskonserttikävijä, joka matkusti julkisella pakettiautolla Chiang Maista 7 ystävänsä kanssa osallistuakseen musiikkitapahtumaan, oli saanut Covid-19-tartunnan, koska hänen kerrottiin kärsineen kuumetta ja jatkuvaa huohottamista tapahtumassa ennen kuin hänet siirrettiin Nakorn Ratchasiman sairaalaan.

Kuitenkin, tohtori Opas Karnkawinpong, Department of Disease Control (DDC) -osaston pääjohtaja, on rauhoittanut yleisöä ilmoittamalla, että nainen kärsi lihasheikkoudesta ja hänen uusi koronavirustesti oli negatiivinen yhdessä hänen 7 ystävänsä kanssa.

Tuntia kuvernöörin ilmoituksen jälkeen kansanterveysministeri julkaisi Facebook-tililleen verkkoviestin, joka kumosi määräyksen ja totesi, että Big Mountain Music Festival 2020 jatkuu sunnuntaina, mutta järjestäjiä varoitetaan tiukasti noudattamaan sosiaalisia etäisyyksiä ja kaikkia terveysmääräyksiä alkaen. ministeriö.

KUVA: Big Mountain Music Festival

Hän sanoi: "Provinssin kansanterveyslääkäreiden ryhmä huomasi, että suurin osa osallistujista puki naamion, mutta muutama ei. He kaikki epäonnistuivat kuitenkin hirveästi sosiaalisten etäisyyksien suorittamisessa, koska jokaisessa vaiheessa oli valtava yleisö."

"Kansanterveysministeriö on tiedottanut tilanteesta Nakhon Ratchasiman kuvernöörille ja maakunnan tartuntatautikomitealle ja kehottanut ehdottamaan ratkaisuja tapahtumassa havaittuihin ongelmiin."

"Kansanterveysministeriöllä ei ollut politiikkaa kieltää mitään toimintaa, mutta järjestäjien on noudatettava kansanterveystoimenpiteitä yleisön eduksi", hän päätti.

Tästä illasta lähtien Big Mountainin järjestäjät julkaisivat äskettäin nettilausunnon, jossa pyydetään konserttivierailijoita yhteistyöhön, jotta he eivät tuoda ruokaa ja juomaa lava-alueelle oman parhaansa vuoksi nauttiakseen musiikista ja oman turvallisuutensa vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.