Thaimaan paikallisvaalit ovat tulevana viikonloppuna ja viinamyyntikielto on lähes varma

Thaimaa-

Sunnuntaina 20. joulukuuta järjestetään Thaimaassa ensimmäiset paikallisvaalit sitten vuoden 2014, jolloin armeijan johtama vallankaappaus otti hallituksen tuolloin.

Nämä vaalit on tarkoitettu maakuntien hallintojärjestöjen puheenjohtajille ja jäsenille, myös Chonburissa. Ympäri kaupunkia voi nähdä kylttejä, joissa mainostetaan erilaisia ​​ehdokkaita.

Tämä tarkoittaa kuitenkin suurimmalle osalle ulkomaisista lukijoistamme, jotka eivät voi äänestää, että alkoholin myyntikielto on lähes varma (Vaikka sitä ei ole vielä virallisesti ilmoitettu, on tärkeää huomata, ja se on todennäköisesti lähempänä vaalipäivää) Tämän alkoholin myyntikiellon myötä baarit, yökerhot ja muut viihdepaikat suljetaan vaaleja edeltävänä iltana ja vaalien ajan.

Thaimaan laki kieltää alkoholin myynnin vaalien aikana riippumatta siitä, onko henkilö äänioikeutettu vai ei. Paikalliset yrittäjät ovat ilmoittaneet The Pattaya Newsille, että jotkut Banglamungin poliisiviranomaiset ovat ilmoittaneet heille epävirallisesti, että kielto on voimassa noin klo 5 tai 6 lauantaina 19. joulukuuta samaan aikaan 20. joulukuuta. On tärkeää muistaa, että virallista ilmoitusta ei ole vielä tehty. Äänestyspaikat ovat avoinna klo 8-00.

Nämä vaalit EIVÄT koske erityisesti Pattaya Cityä, vaan pikemminkin Chonburin maakuntaa. Thaimaan pääministerin Prayut Chan O'Chan mukaan tambonin hallintoorganisaatioiden, kuntien ja erityishallinnon alueiden (Bangkokin metropolin hallinto ja Pattaya City) vaalit pidetään päivämääränä, jota ei vielä julkisteta joskus ensi vuonna.

Wittaya Khunpluem pyrkii uudelleenvalintaan Chonburin provinssin hallintoorganisaation presidentiksi, roolissa, joka hänellä on ollut yli kymmenen vuoden ajan, mutta hän kohtaa useita poliittisia haastajia, mukaan lukien edistyksellisen puolueen ehdokas Ploylapas "June" Singtonthong. Voit lukea siitä lisää täältä:

Edistysliike nimeää Chonburin presidenttiehdokkaan tavoitteenaan nousta vahvaan virkaan joulukuun vaaleissa

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/