Ruoan kuljettaja kuoli törmättyään pysäköityyn autoon ja ajettuaan kuorma-auton yli Si Rachassa

KUVA: Sawang Prateep Si Rachan pelastusryhmä

Si Racha-

GRAB-ruoankuljetuskuljettaja on kuollut, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi pysäköityyn autoon ennen kuin kuorma-auto ajautui hänen ylitseen Si Rachassa viikonloppuna (11. joulukuuta).

Si Rachan poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta Rai Gluay – Na Praw Roadilla Surasakin kaupunginosassa.

Poliisi ja pelastushenkilökunta Sawang Prateep Si Racha -divisioonasta saapuivat paikalle ja havaitsivat, että moottoripyörän kuljettaja, Tanatham Yuennan, 35, oli saanut vakavia vammoja. Myöhemmin pelastuspalvelu julisti hänet kuolleeksi.

Hänen vaurioitunut moottoripyöränsä löydettiin jumissa auton alta tieltä. Uhriin törmännyt kuorma-auto löytyi tien varresta.

Kuorma-auton kuljettaja, Sarawut Wenkhuntod, 33, odotti poliisia tapahtumapaikalla.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että Mr. Thanatham ajoi suurella nopeudella yrittäessään ohittaa toisen edessään olevan ajoneuvon, mutta ei huomannut pysäköityä autoa.

Mr. Thanatham törmäsi pysäköityyn autoon ennen kuin hänen takanaan ajanut Sarawut ajoi sen yli.

Sarawut on toiminut yhteistyössä lainvalvontaviranomaisten kanssa, eikä häntä odoteta syyttävän.

KUVA: Sawang Prateep Si Rachan pelastusryhmä

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.