Pattaya aloittaa virallisesti kotimaan matkailun "High Seasonin" Thaimaan matkailuviranomaisen isännöimällä Neo Pattaya Winter Tourism -tapahtumalla

Pattaya-

Thaimaan matkailuviranomaisen Neo Pattaya Winter Tourism -aloitustapahtuma pidettiin Fat Coco Beach Clubilla, A-One The Royal Cruisella Pattaya Beachillä viime yönä 9. joulukuuta 2020, ja siihen osallistui The Pattaya Newsin osaomistaja Adam Judd.

Tapahtuma oli virallinen aloitus talviselle kotimaan matkailukaudelle, mukaan lukien musiikkifestivaali ja lähtölaskentafestivaali, jota johtivat Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem ja Pattayan matkailuviranomaisen johtaja Khajorndet Aphichartrakun.

Mr. Sonthaya kertoi The Pattaya Newsille: "NEO Pattaya on muun muassa ajatus tehdä Pattayasta maailmanluokan ranta, jossa ei ole roskia, modernit mukavuudet ja puhdas hiekka, mikä tukee yleistä ETY-projektia New Normal -tyyliin."

”Haluamme varmistaa, että turistit luottavat Covid-19:n vastaisiin toimenpiteisiin käydessään Pattayassa ja osallistuessaan tapahtumiin. Olemme täynnä tapahtumia tässä kuussa ja aiomme järjestää lisää ensi vuonna jatkaaksemme kotimaan matkailun vetäytymistä." Pormestari lisäsi.

Mr. Khajorndet istui Pattaya Newsin yhteisomistajan Adam Juddin kanssa ja sanoi: "Olemme suunnitelleet monia tapahtumia viime aikoina edistääksemme kotimaan Pattayan matkailua ja paikallista taloutta, kun keskitymme tekemään Pattayasta Thaimaan kotimaan matkailun suosituin kohde ja samalla ylläpitämään Covid19-suojaa. toimenpiteet."

"NEO Pattaya on yleisidea tukea taloutta, paikallista yhteisöä, ympäristöä ja kulttuuria, joiden tarkoituksena on kehittää Pattayasta matkailukohde, josta jokainen voi nauttia ja kokea samalla kun se parantaa kaupungin yleiskuvaa ja mainetta."

”Tämän päivän tapahtuma aloittaa Pattayan matkailumatkan New Normal -tyyliin. Hotellien käyttöaste ei nouse merkittävästi vain viikonloppuisin, vaan myös viikon aikana. Pattaya on ollut toipumisen tiellä aiemmin tänä vuonna tehtyjen Covid-19-rajoitusten ja sulkemisten jälkeen, ja vaikka ulkomaiset matkailijat ovat edelleen hyvin rajallisia rajasulkujen ja sääntöjen vuoksi, kotimaan matkailuun keskittyminen on osoittanut myönteisiä tuloksia. Khajorndet päätti.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.