80 työntekijän ryhmä pidätettiin eri puolilla Thaimaata väitetysti viiden laittoman online-uhkapelisivuston ylläpitämisestä, joiden kiertovaroja on yli 33 miljoonaa USD

Bangkok -

Yli 80 epäiltyä rikoksentekijää pidätettiin eilen 8. joulukuuta Sa Kaeon, Bangkokin ja Nakhon Ratchasiman maakunnissa, koska heidän väitetään käyttävän Thaimaassa yli viittä laitonta online-uhkapelisivustoa, joiden kiertovarat ovat yli 33 miljoonaa dollaria.

Poliisikenraali Damrongsak Kittiprapat ja Technology Crime Suppression Division (TCSD) -viranomaiset ilmoittivat suuren ratsian neljään väitettyyn online-uhkapelitoimistoon eri puolilla maata rikostuomioistuimen 7. joulukuuta antaman etsintämääräyksen jälkeen.

TCSD:n virallinen tiimi teki ratsian ensimmäiseen toimistoon, joka sijaitsee Aranyaprathetin alueella Sa Kaeon maakunnassa, jossa se kuvattiin todistuksessa työntekijöiden työpaikaksi vastata asiakkaiden kysymyksiin online-uhkapelisivuston Lucabet 888 chatboxin kautta.

Verkkosivuston moderaattori Itthidej Khamkrung, 25, ja 76 muuta työntekijää pidätettiin tapahtumapaikalta. Lisäksi viranomaiset löysivät ja takavarikoivat yhteensä 45 tietokonetta, 10 muistikirjaa ja 90 tietokonenäyttöä.

Toinen toimistopohjainen sijainti havaittiin kahdessa liikerakennuksessa, jotka sijaitsevat Bangkokin Don Mueangin alueella samana päivänä. Koska ei ollut työaikaa, Net Winner Group Co. Ltd:ksi rekisteröidyissä rakennuksissa asui vain 2 ohjelmoijaa ja kotiäiti sekä kolmekymmentä tietokonetta.

Kolmas kotitoimisto sijaitsi myös Don Mueangin alueella, ja sitä tutkittiin, koska asunnonomistajan, jonka nimeä ei paljastettu lehdistölle, uskottiin olevan yksi verkkosivuston ylläpitäjistä. Talosta löytyi myös neljä luksusajoneuvoa, mukaan lukien Toyota Alphard, Benz GLC250 -maastoauto ja kaksi Porsche-sedania, sekä todisteet online-uhkapelisivustoon liittyvistä tilinpäätöksistä.

Lopullinen määräys johti taloon Phra Thongkhamin alueella Nakhon Ratchasiman maakunnassa, jossa löydettiin naispuolinen epäilty sekä väitetyt todisteet online-uhkapelisivustoon liittyvistä tilinpäätöksistä.

Poliisikenraali Damrongsak paljasti lisäksi, että kaikki 5 tietokoneen, 10 muistikirjan, 90 tietokonenäytön, 4 luksusauton ja lukemattomien matkapuhelimien ja SIM-korttien tavarat takavarikoitiin, ja yhteensä 80 epäiltyä vietiin TCSD:n osastolle kuulustettavaksi.

Alkuperäinen tutkimus paljasti, että yritys oli tienannut yli 33 miljoonaa dollaria kuukaudessa kiertovaroillaan yli viidellä rahapelisivustolla, kuten Lucabet5, UFO888, PGSlot88, Luca678 ja Luca555, apulaiskomissaari Damrongsakin mukaan.

"Poliisi tutkii ja laajentaa rahapelisivustoihin liittyviä talous- ja kirjanpitoreittejä." hän päätteli.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.