Seitsemän demokratiaa kannattavaa aktivistia kutsuttiin Nonthaburin ja Bangkokin poliisiasemalle tunnustamaan lèse Majesteen syytteet

Nonthaburi -

Neljä näkyvää demokratiaa kannattavaa aktivistia, nimittäin Panusaya "Rung" Sithijirawattanakul, Parit "Penguin" Chiwarak, Panupong "Mike" Jadnok ja Shinawat "Bright" Chankrachang, kutsuttiin Nonthaburin poliisiasemalle kuulemaan heidän 8. joulukuuta. majesteetin maksut.

Heitä vastaan ​​nostettiin syytteet heidän demokratiaa puolustavasta mielenosoituksestaan ​​Nonthaburin laiturilla 10. syyskuuta. Aseman päällikkö, poliisi eversti Seehadet Sakobkaew sanoi, että mielenosoituksen aikana kuninkaallista instituutiota vastaan ​​väitettiin pilkkaa ja loukkauksia.

Mike kertoi lehdistölle ennen kuulemista, että hallitus käyttää ankaraa lèse Majeste -lakia toisinajattelijoiden hiljentämiseen. Pykälän 112 käyttö johtaa kuitenkin vain lisää keskustelua monarkiaa vastaan ​​ja lisää tukea demokratialiikkeelle hänen mielestään.

Pattaya News totesi, että tämä on kolmas ja neljäs kerta, kun Rungi ja Penguin joutuvat lèse Majesteesta syytteeseen sen jälkeen, kun demokratiaa kannattava liike alkoi kesäkuussa.

Samaan aikaan toinen demokratiaa kannattava aktivisti, Patsaravalee "Mind" Tanakitvibulpon, kutsuttiin tänä aamuna myös Thung Mahamekin poliisiasemalle Bangkokissa tunnustamaan vastaavat rikoslain 112 §:n mukaiset syytteet Saksan suurlähetystön edustalla 26. lokakuuta pidetystä mielenosoituksesta.

Chana Songkhramin poliisiasemalla, Jatupat “Pai Dao Din” Boonpattarasaksa ja Somyot Prueksakasemsuk syytettiin myös lèse majesteetista heidän suuresta demokratiaa puolustavasta mielenosoituksestaan ​​Sanam Luangin alueella 19. ja 20. syyskuuta.

He kaikki vapautettiin kaksi tuntia myöhemmin kuulemisten jälkeen. Säilöönottoa ei ole vielä pyydetty, mutta syytetyt aktivistit kutsutaan uudelleen paikalle, kun tutkinta on valmis, poliisi ilmoitti.

Puhuessaan sen jälkeen aktivistit ilmoittivat myös tulevasta demokratiaa edistävästä liikkeestä 10. joulukuuta, niin kutsuttuna perustuslakipäivänä, kampanjalla § 112:n kumoamiseksi ja kutsuivat mielenosoittajia liittymään mielenosoitukseen 14. lokakuuta Ratchadumnoenin tiellä sijaitsevan muistomerkin luona.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.