Pattaya Cricket Club (PCC) v Lords of the Beers (LOTB) – Pattaya-RST Indoor Cricket Leaguen finaalit – 7

Pattaya-RST Indoor Cricket Leaguen finaalit pelattiin Rugby School Thailandissa, Banglamungissa 7. joulukuuta 2020. PCC pelasi LOTB:ssa 3.rd ja 4th paikka. He olivat pelanneet toisiaan kierroksella 1, jossa PCC pudotettiin tiukasti, mutta tällä kertaa PCC pelasi A-joukkueen.

 

PCC voitti heiton ja pyysi LOTB:ta lyömään ensin. Molin ja Terry kohtasivat Wez Mastertonin. Hyvä loppu PCC:lle, koska vain 8 juoksua myönnettiin, mutta lyöjät menivät sekaisin ja Trevor Moolman ajoi Molinista ulos. Matt Harkness keilaili seuraavana ja Molin teki tasaisen maalin. Simon Weatherill iski kolmannenrd yli ja Molin murskasi hänet hallin ympäri, joka päättyi numeroon 27 no 35 ja 1 kolmen kierroksen ja hyvän alun jälkeen. LOTB kamppaili tästä pisteestä lähtien, koska portit putosivat tasaisesti ja juoksuja oli vähän. Trevor keilaili Gauravia hänen toisella pallollaan ja oli epäonninen, kun hän ei kestänyt rajua ajoa Rickyltä, kun taas Wez keilaili hyvin vain 3 lisäpotkua vastaan. Bernie Lamprecht keilaili parin finaalin ja Gaurav (7) karkasi toisen sekaantumisen seurauksena. Ricky (4) oli sitten kiinni Luke Stokesin erinomaisella heijastussyötöllä, joten Berniellä oli 9 vastaan ​​2 yhden yli. 7 vastaan ​​43 kuuden ylityksen jälkeen, ja LOTB oli alle. Viimeiset 4 kierrosta lyöivät onnistunut pari Sajan ja Aman. Matt keilaili ja piti asiat tiukasti päästettyään vain 6. Trevor antoi Sajanille (3) keilauksen yli 8, joten Wez otti viimeisen ylityksen. Sajan päätti jättää pallon, jonka hän luuli menevän alas jalkaan, ja menetti jalkansa kantonsa. 6 pistepalloa leveällä vasemmalla LOTB:lla 10:llä 5:lla ja edessä ylämäkeen tehtävä.

 

 

Tavalliset Wezin ja Bernien avaukset ottivat rypyn Rickyä vastaan, joka päästi 9 juoksua, mutta sai Bernien (14) kiinni Gauravin suojassa. Aman keilaili löysästi päästämällä 11 juoksua. Terry keilaili tavalliseen kiihkeään tahtiinsa 8 ja jätti PCC:lle 27:lle 1:lle kolmen kierroksen jälkeen. LOTB hieman edellä. Simon Weatherall ja Trevor löivät seuraavana Rickyä vastaan. 3 pois yli, mutta Trevorin päänahka, joka sai itsensä loppumaan. Simon vietti hurmaavaa elämää, kun hänet pudotettiin kahdesti. Aman myönsi myös 8 juoksua, mutta Molin ajoi Simonin ulos ja hän keilasi Trevorin. Trevorilla ei ollut hyvä lyöntipäivä. Terry voitti 8rd ohi tämän parin ja sirkus jatkui, koska Trevorin olisi pitänyt loppua, mutta takuita ei ollut ja Simon pudotettiin kolmannen kerran. Trevor näytti unohtaneen soittaa ja oli päättänyt ajaa itsensä uudelleen ulos, minkä hän tein. 24 juoksua lisätty, mutta 20 häviä, mikä olisi niin helposti voinut hävitä 40.  31 4:stä kuuden ylityksen jälkeen, ja voittoon tarvittiin 6.  Mukaan tuli kivinen vakaa pari Matt ja Luke. He pitivät päänsä ja omansa. wickets. Viimeisellä erällä he olivat edellä ja Terry keilaili viimeisen ohi. Normaalisti erittäin taloudellinen, hänellä oli vyö 24 ja Matt (21) ja Luke (22) antoivat PCC:lle voiton 24 juoksulla. Kosto ensimmäisestä pyöreä tappio ja 26rd sija loppu. 

Muut ottelut yöllä olivat RST Pythons (103 2) voitti RST Vipersin (101 4) voittaakseen kilpailun. RST Cobras (106 0:lla) voitti Warriorsin (74 6:lla) ja otti viisith paikka.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/