Kolmekymmentä Miss Thailand 2020 -kilpailijaa syöksyi lammeen sillan romahtaessa poseeraamalla mainoskuvissa Chiang Maissa

KUVA: cnxnews

Chiang Mai -

Kolme Miss Thailand 30 -kilpailun 2020 kauniista kilpailijasta loukkaantui lievästi sillan sortuttua vahingossa poseeraaessaan mainoskuvaukseen Pang Pao Beach Cafe and Restaurantissa Chiang Main maakunnassa eilen 7. joulukuuta.

Onnettomuus tapahtui noin kello 3 kuudentena peräkkäisenä päivänä, kun pohjoisessa maakunnassa käytiin harjoituksia ja aktiviteetteja, kun köysistä rakennettu pieni silta ja teräskäytävä ravintolan sisäänkäynnissä yhtäkkiä romahti kaikkien kilpailijoiden seisoessa sillalla. valokuvausta varten.

KUVA: Manager Online

Yksi heistä sai haavoja ja mustelmia otsaansa, kun taas kahdella muulla oli pieniä naarmuja. Heidät kuljetettiin sairaalaan tarkastukseen ja kotiutettiin sen jälkeen, kun taas muiden kilpailijoiden nähtiin halaavan, joidenkin nauravan koomiselle tilanteelle ja lohduttavan toisiaan ennen kuin ryhtyivät muihin harjoituksiin.

Tohtori Adisorn Suddee, Miss Thailand 2020:n johtaja, sanoi tapahtuman jälkeen, että silta saattoi romahtaa heidän yhteispainonsa vuoksi, jolloin he syöksyivät alla olevaan 60 senttimetriä syvään veteen.

"Oli odottamatonta, että silta hajosi. Samaan aikaan kisat ja harjoitukset jatkuisivat joulukuun 13. päivään ja pidämme parhaalla mahdollisella tavalla huolta loukkaantuneista kilpailijoista koko harjoitusten ajan”, johtaja lisäsi.

KUVA: Dailynews

Pang Pao Beach Cafe and Restaurantin omistaja Worapot Chatkanjana kertoi lehdistölle, että ravintola oli juuri avautunut toista päivää, ja siellä vieraili paljon turisteja. Silta kesti kuitenkin vain 25 henkilön kokonaispainon, minkä seurauksena silta lopulta romahti.

Omistaja sanoi: "Pang Pao Cafe and Restaurant oli halukas huolehtimaan tapahtuneesta ja kattamaan loukkaantuneiden naisten hoitokulut. Lisäksi parantaisimme sillan vakautta sekä turvatoimia estääksemme onnettomuuden toistumisen tulevaisuudessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.