Pattaya valmistautuu New Years Countdown Festivaliin Thaimaan hallituksen lopullisen hyväksynnän jälkeen

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya suunnittelee yhdessä Mono29:n kanssa, mitä he sanovat, heidän kaikkien aikojen suurimman uudenvuodenlaskentafestivaalin, jonka otsikkona ovat suosittuja bändejä, esityksiä, ruokamyyjiä ja nähtävyyksiä.

CCSA (Center for Covid-19 Situation Administration) hyväksyi aiemmin tällä viikolla uudenvuoden Countdown -festivaalien järjestämisen, vaikka jotkut olivat hermostuneita Covid-19-tapausten joukosta, joka löydettiin enimmäkseen Pohjois-Thaimaassa ja jäljitettiin enimmäkseen Thaimaalaisia ​​naisia, jotka työskentelivät viihdepaikoilla Myanmarissa ja hiipivät Thaimaan rajan yli lain vastaisesti.

Pattayan kaupungin johtajat pitivät tänä iltapäivänä kokouksen tulevan lähtölaskentafestivaalin ympärillä ja tekivät selväksi, että tapahtumassa vaaditaan lämpötilan tarkistuspisteitä, käsidesiä ja maskin käyttöä ja että sosiaalista etäisyyttä rohkaistaan.

Kansallisen turvallisuusneuvoston pääsihteeri kenraali Natthapon Nakpanich, COVID-19-tilannehallinnon keskuksen johtaja, ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että tapahtumia, kuten New Year Countdown -tapahtumaa ja konsertteja, voitaisiin edelleen järjestää kotimaan matkailun turvallisuuden edistämiseksi. Thaimaan kansanterveysministeriö on viime päivinä vakuuttanut yleisölle, ettei laajalle levinneen taudinpurkauksen vaaraa ole ja toistaiseksi löydetyt tapaukset ovat olleet hallinnassa ilman superlevitintapauksia tai merkkejä laajalle levinneistä infektioista.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/