Thaimaan pääministeri vierailee Nakhon Si Thammaratissa, tarkkailee tulvatilannetta ja jakaa tarvikkeita uhreille

Nakhon Si Thammarat –

Pääministeri Prayuth Chan-O'Cha ja hänen lähipiirinsä ja tukihenkilöstönsä ovat vierailleet Nakhon Si Thammaratiin tänä aamuna, 7. joulukuuta, tarkastaakseen tappavan tulvatilanteen ja tavatakseen alueen tulvien uhreja.

Ryhmä saapui maakuntaan noin kello 9, ja Nakhon Si Thammaratin maakunnan kuvernööri Kaisorn Wisitwong ja sadat paikalliset uhrit, jotka olivat matkustaneet koko matkan veneellä tapaamaan pääministeriä ja vastaanottamaan hallituksen tarvikepusseja, toivottivat sen tervetulleeksi.

Yksi uhreista kertoi lehdistölle, että monet maakunnan alueet ovat olleet veden alla useita päiviä. Vaikka tulvaveden pinta oli vähitellen laskemassa, yläpeltoihin jäänyt vesimassa valui jatkuvasti alas asuinalueelle, kastui alueen ja alkoi synnyttää hajusaastetta.

”Tulvavesi lisääntyi huomattavasti joka vuosi ja alkoi vaivata ihmisiä kaikilla alueilla. Mutta olimme iloisia, että valtion virastot, mukaan lukien pääministeri, vierailivat alueella ja rohkaisivat meitä”, hän sanoi.

Prayuth Chan-O'Cha matkustaa sitten autolla Baan Noen Thammangin taide- ja käsityökeskukseen Chian Yain alueella osallistuakseen tiedotustilaisuuteen tulvatilanteesta ja jakaakseen tuhat tarvikepussia tulvien uhreille sekä rohkaistakseen viranomaisia ​​ja vapaaehtoisia, jotka työskentelivät väsymättä auttaakseen paikallisten evakuoinnissa ja alueen puhdistamisessa.

Valtavat tulvat Nakhon Si Thammaratissa ovat aiheuttaneet laajaa vahinkoa maatalousalueille. Tilanne kärsii tähän mennessä yli 184,000 525,000 kotitaloudesta eli noin 19 XNUMX ihmisestä, ja yhteensä XNUMX kuolemantapausta on raportoitu.

Kuva: Prachachat, INN News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.