Chiang Rai vahvisti vielä kaksi COVID-19-tapausta, jotka välttyivät karanteenista saapumalla laittomasti maahan Myanmarista

Chiang Rai-

Chiang Rain COVID-19-keskus tänään (5th) on vahvistanut kaksi muuta kotimaista tapausta, joissa potilaat ohittivat karanteenin saapuessaan Thaimaahan luonnollisten rajojen kautta Mae Saissa laittomasti ja vierailleet myös yökerhossa Mae Saissa.

Chiang Rain kansanterveystoimiston johtaja tohtori Totthep Boonthong kertoi, että 10th ja 11th Viimeaikaiset kotimaiset Covid-19-tapaukset Chiang Raissa ovat sekä naisia ​​että 25-ikäisiä.

He työskentelivät hotellissa Tachileikissa Myanmarissa. He salakuljetettiin Thaimaahan 28. marraskuutath Thaimaan viranomaisille antamiensa lausuntojen mukaan.

He myönsivät myös käyneensä yökerhossa Maesotissa ja torilla eivätkä eristäytyneet, vaikka tiesivät olevansa mahdollisesti alttiina Covid-19:lle.

Heillä alkoi olla oireita 29. marraskuutath ennen kuin otat yhteyttä lääkintäviranomaisiin Covid-19-testiä varten tämän kuun alussa.

Tohtori Totthep totesi: "He ovat kuitenkin ottaneet yhteyttä vain pieniriskisissä pienissä ryhmissä ja huolimatta siitä, että he käyvät julkisilla paikoilla, heillä oli rajoitetusti riskikontakteja."

"Yhteensä yhdestätoista vahvistetusta tapauksesta Chiang Raissa tässä nykyisessä tilanteessa viisi heistä oli joutunut paikallisiin osavaltioiden karanteeniin rajalla eivätkä olleet julkisuudessa." Hän lisäsi.

Toistaiseksi vahvistettujen tapausten yleisölle ja kontakteille tehdään satoja testejä päivittäin, mutta positiivisia tuloksia ei ole saatu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.