Kuudesta laittomasta paluumuuttajasta positiivinen Covid-19-koronavirus viidessä Thaimaan maakunnassa – täydelliset tiedot ja aikajana

Bangkok -

  • Kuusi seitsemästä naispuolisesta laittomasta paluumuuttajasta saapui maahan laittomasti Myanmarista ennen kuin palasivat kotikaupunkeihinsa Chiang Maihin, Phayaoon, Bangkokiin, Phichitiin ja Ratchaburiin ja saivat positiivisen Covid-19-testin. Tämä nostaa kotimaisten thaimaalaisten tapausten kokonaismäärän kymmeneen viime päivinä, jotka kaikki ovat tulleet laittomasti Myanmarista, erityisesti Tachiliekistä.
  • He kaikki olivat työskennelleet samassa viihdekeskuksessa nimeltä "1G1" Tachiliekin alueella Myanmarissa, jossa sen raja on suljettu. Tachiliek on asettunut tiukkaan sulkemiseen estääkseen Covid-19:n leviämisen, mikä on johtanut lähes kaikkien yritysten sulkemiseen, minkä vuoksi monet ovat paenneet.
  • Kukaan heistä ei ollut suorittanut paikallista osavaltiokaranteenia ja hajallaan välittömästi useisiin provinsseihin ennen Covid-19-testejä. Heitä kaikkia eristetään maakuntien sairaaloissa kansanterveysviranomaisten tiiviissä valvonnassa.

Kuuden seitsemästä thaimaalaisesta kotinaisesta, jotka ylittivät äskettäin laittomasti Thaimaan ja Myanmarin rajan viime viikolla, on saatu positiivinen Covid-19-koronavirus viidessä maakunnassa, eli Chiang Maissa, Phayaossa, Bangkokissa, Phichitissä ja Ratchaburissa, kansanterveysministeriö ilmoitti. tänä iltapäivänä.

Kaikkien kerrotaan työskennelleet samalla viihdepaikalla Myanmarin Tachiliekin alueella ennen kuin he ylittivät viime viikolla laittomasti Chiang Rain maakunnan rajan ja palasivat seuraavana päivänä kotikaupunkiinsa suorittamatta valtion karanteenia.

Ensimmäinen tapaus:

Ensimmäinen naispuolinen paluumuuttaja Phayaosta, 28, saapui Chiang Rain maakuntaan 27. marraskuuta luonnollista reittiä ja ohitti karanteenin ennen kuin ajoi moottoripyörällä burmalaisen ratsastajan kanssa Mae Sain bussiterminaaliin ja vuokrasi sieltä taksimittarin ystävänsä vuokra-asuntoon. asunnossa Mae Sain alueella 28. marraskuuta. Hänen kerrottiin oleskelevan yksin ja matkusti illalla vain paikalliselle torille ostamaan illallista kasvonaamion päällä.

Marraskuun 29. päivänä hän meni Singha Parkiin illalla poikaystävänsä kanssa, joka ajoi häntä hakemaan Phayaon maakunnasta. Heidän kerrottiin hengattavan ja käyttäneen naamioita olutpuutarhassa, eivätkä he menneet päälavalle.

Pariskunta lähti Chiang Raista seuraavana päivänä, 30. marraskuuta, ja vieraili sitten Chiang Main maakunnassa, jossa hän oli tehnyt Covid-19-testin yksityisessä sairaalassa ennen kuin palasi kotikaupunkiinsa Phayaoon poikaystävänsä kanssa yksityisautolla. Hän meni jälleen paikalliseen sairaalaan provinssissa, koska hänellä kerrottiin olevan epäilyttäviä Covid-19-oireita keskiyöllä.

Hänen molempien sairaaloiden tulokset paljastivat positiivisen koronaviruksen. Hän on ollut eristettynä sairaalassa ja kansanterveysviranomaisten tiiviissä valvonnassa 1. joulukuuta lähtien. Hänen kontaktejaan jäljitetään, testataan ja karanteeniin.

Toinen tapaus:

Toinen tapaus koskee 21-vuotiasta Bangkokista kotoisin olevaa naista, joka saapui Chiang Rain maakuntaan luonnollista reittiä lauantaina 28. marraskuuta eikä tehnyt valtion karanteenia. Hänen kerrotaan oleskelevan Mae Sain alueella puolen tunnin ajan kahden muun ystävänsä kanssa, kun hänellä alkoi ilmetä epäilyttäviä oireita, kuten kuumetta ja kurkkukipua.

Potilas matkusti sitten Chiang Rain kansainväliselle lentokentälle Grab Carin kautta ennen kuin lensi pääkaupungin Don Mueangin lentokentälle Nok Air Airlinen lennolla DD8717 noin kello 1. Hän vuokrasi myös taksimittarin lentokentältä tapaamaan kumppaniaan Udom Sukin alueella sijaitsevaan asuntoon klo 40.

Sunnuntaina 29. marraskuuta hän meni läheiselle klinikalle alueella parantamaan kuumettaan noin klo 4. ennen kuin häntä neuvottiin vierailemaan paikallisessa sairaalassa Bang Nan alueella, missä hänen alkuperäinen Covid-30-koronaviruksen tulos on osoittautunut positiiviseksi.

Kolmas tapaus:

Kolmas potilas, 25, Phichitistä oli kuulemma Bangkokista kotoisin olevan potilaan ystävä, joka matkusti yhdessä rajalta Don Muaengin kansainväliselle lentokentälle ennen kuin hän lähti toiselle kotimaan lennolle Phitsanulokin lentokentälle 28. marraskuuta. Hänen ystävänsä tuli sitten hakemaan hänet Phichitiin. jossa he kuulemma syövät illallista 4 ystävän kanssa paikallisessa ravintolassa ilman kasvonaamioita.

Marraskuun 29. ja 30. päivänä paluumuuttaja oli käynyt useissa paikoissa lounaalla, päivällisellä ja jalkahoidolla. Hänen kerrotaan vierailevan Bird Bar- ja Crocodile Rock -ravintoloissa Phichitissä joka ilta. Nämä paikat ovat nyt virkamiesten ja testattavan henkilöstön tutkittavana.

Hän pyysi Covid-19-testiä 1. joulukuuta kuultuaan, että yksi hänen ystävistään oli positiivinen viruksen suhteen. Hän ei paljastanut oireita, mutta hänen testituloksensa oli positiivinen paikallisessa sairaalassa. Potilas on nyt valtion karanteenissa maakunnassa.

Neljäs tapaus:

Neljäs 36-vuotias potilas Ratchaburista oli kärsinyt epäilyttävistä kuume- ja kurkkukivuista sen jälkeen, kun hän työskenteli viihdepaikalla Myanmarissa 26. marraskuuta. Hän ylitti laittomasti rajan 29. marraskuuta ja matkusti välittömästi Chiang Maihin. Kansainväliselle lentokentälle ystävänsä autolla 2 henkilön kanssa ilman valtion karanteenia.

Sitten hän lensi Don Mueangin kansainväliselle lentokentälle Thai Lion Airin kautta klo 10. ja saapui Bangkokiin klo 40. ennen kuin otat taksimittarin Mochitin bussiterminaaliin. Nainen meni sitten bussilla Ratchaburiin ja pudotettiin Big C Ratchaburin eteen, missä hän meni moottoripyörätaksilla maakunnassa sijaitsevaan yksityisasuntoon.

Joulukuun 1. päivänä hän päätti tehdä Covid-19-testin saatuaan hälytyksen kollegoistaan, joiden äskettäin virus oli positiivinen. Hänellä diagnosoitiin myös Covid-19 positiivinen 2. joulukuuta, ja hän on nyt osavaltion karanteenissa maakunnassa.

Viides ja kuudes tapaus:

Kaksi 23- ja 25-vuotiaat naispalanutta, jotka ovat tällä hetkellä Chiang Maissa, menivät myös paikalliseen sairaalaan Covid-19-testiin 30. marraskuuta tartunnan saaneiden kollegoidensa ilmoituksen jälkeen. Molempien testitulos oli positiivinen seuraavana päivänä, ja heidät eristetään Nakorn Pingin sairaalassa Chiang Main terveysviranomaisten valvonnassa. He olivat kolmannen henkilön, seitsemännen, kanssa, joka on toistaiseksi negatiivinen Covid-19-virukselle. Viranomaisten mukaan nämä kaksi paluumuuttajaa ovat oireettomia.

Seitsemännestä laittomasta paluusta ei ole vielä todettu viruspositiivista, mutta hän suorittaa myös paikallista osavaltiokaranteenia tarkassa valvonnassa. Tartuntatautien osaston johtajan Sophon Iamsirithavornin mukaan lisätietoja paljastetaan mahdollisimman pian.

Kuten aiemmin todettiin, tämä nostaa viime päivien aikana kymmeneen tapausten kokonaismäärän, jotka liittyvät nuoriin thaimaalaisiin naisiin, jotka ovat tulleet maahan laittomasti pakenemaan tiukkaa sulkua Myanmarin Tachileikissä. Lue alta lisää tilanteesta siellä:

Covid-19-tilanne pahenee Tachileikissa, Myanmarin kaupungissa Thaimaan rajalla, josta viimeaikaiset kotimaiset Covid-19-tapaukset ovat tulleet Thaimaassa

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.