Thaimaan ja Kiinan kauppakamari vetoaa Thaimaan hallitukseen ehdotetun "Guangzhou-Phuket" -matkailureitin johdosta maan avaamiseksi uudelleen kiinalaisille turisteille

KUVA: Thairath

Bangkok -

Thaimaan ja Kiinan kauppakamari ja siihen liittyvät matkailualan yritysjärjestöt aikovat lähettää vetoomuksen Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) -keskukselle avatakseen maan uudelleen ja ehdottavansa "Guangzhou-Phuket" -matkailureittiä Covid-19-laman voittamiseksi. .

Narongsak Puttapornmongkol, Thaimaan ja Kiinan kauppakamarin puheenjohtaja, paljasti eilen, 30. marraskuuta, että kirje toimitetaan CCSA:lle tällä viikolla sen jälkeen, kun hän on kokoontunut matkailualaan liittyvien yhdistysten kanssa, mukaan lukien hotelli-, viihde-, vieraanvaraisuus, ravintola- ja liittyviä palveluyrityksiä.

KUVA: Daily News

Yhdistykset vaativat lisää matkailutoimia maihin tai kaupunkeihin, joissa Covid-19-pandemiatapauksia on vähän, ja hakevat "matkakupla"-pakettia osissa Kiinaa. Vetoomuksen kerrotaan ehdottavan noin 20 kaupunkia, joissa ei ole raportoitu paikallisesta Covid-19-tartunnasta, erityisesti Guangzhou, koska se on ollut kaikin puolin covid-vapaa ja turistiystävällinen kaupunki. Guanghzhou on aiemmin ollut yksi parhaista paikoista, jotka tarjoavat kiinalaisia ​​turisteja Thaimaahan, lisäsi kauppakamari.

Paketti tulisi heidän pyynnöstään yhdistää Phuketin kanssa, koska kaikki saaren matkailuun liittyvät toimijat ovat kärsineet vakavasti ja taloudellisesti, mikä voi muuttua taloudellisesti vaarallisemmaksi, jos maan rajat pysyvät suljettuina ei-välttämättömiltä matkoilta.

CCSA:lle mainitaan myös pakollisen valtion karanteenin mahdollinen vähentäminen, koska ryhmä uskoo sen houkuttelevan valtavasti ja hyödyllisesti enemmän turisteja ympäri maailmaa, ei erityisesti vain kiinalaisia.

KUVA: Thailandinsidenew

"Hallituksen tulisi myös priorisoida Covid-19:n taloudellisia vaikutuksia, ei vain paikallista tartuntaa, jota on erittäin vähän. Maa on ollut yleisesti tunnettu Covid-19-tapausten ammattimaisesta käsittelystä ja hoidosta tartunnan saaneiden potilaiden parantamiseksi, joten uskomme, että Matkakupla on mahdollinen”, Narongsak sanoi.

Hän lisäsi: "Thaimaahan matkustavat voivat esittää myös rokotustodistuksensa tai lähtöpaikan tutkimusraportit. Valtion karanteeniajan lyheneminen on myös todennäköistä, jos Thaimaa aikoo ottaa vastaan ​​enemmän turisteja, erityisesti kiinalaisia, jotka ovat osoittaneet kiinnostuksensa vierailla maassa. Uskomme, että Matkakupla ja karanteenin vähentäminen ratkaisevat matkailualan, joka on valtava taloudellinen mahdollisuus elpyä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.