Soi Dog Foundation avaa Humane Education Centerin tarhassa Phuketissa

Soi Dog Foundation avaa Humane Education Centerin tarhassa Phuketissa

 

Soi Dog Foundation avasi virallisesti aiemmin tässä kuussa 23. marraskuuta Humane Education Center -keskuksensa, joka on ensimmäinen laatuaan Thaimaassa, joka on omistettu kulkueläinten hyvinvoinnille.  

 

Pohjois-Phuketissa Soi Dog -tarhassa sijaitseva keskus on osa säätiön Humane Education -ohjelmaa. Vuonna 2017 käynnistetty ohjelma vierailee thaimaalaisissa kouluissa opettamassa seuraavalle sukupolvelle eläinten hyvinvoinnin perusperiaatteita ja edistämään empaattisia asenteita sekä omistamia lemmikkejä että vapaasti vaeltavia kulkureita kohtaan.  

 

Ohjelma on saavuttanut tähän mennessä yhteensä 15,058 861 opiskelijaa ja XNUMX opettajaa. Soi Dog voi laajentaa ohjelmaa ja tavoittaa entistä suuremman määrän nuoria mieliä omalla luokkahuoneella sekä tarhalla nyt paikan päällä olevilla opetusvälineillä ja resursseilla.

 

Soi Dog Foundation Internationalin perustaja ja presidentti John Dalley puhui paikallisille lehdistölle, hallituksen edustajille ja Sosan koulun opiskelijoille avajaisissa. ongelma kaikkialla Aasiassa – ovat laajamittainen sterilointi [kulkukoirien ja kissojen] ja erityisesti seuraavan sukupolven koulutus.

 

"Näemme koko ajan ongelmat, jotka aiheutuvat siitä, että emme kunnioita ympäristöä ja muita eläimiä, joiden kanssa jaamme tämän planeetan. Siksi koulutus on niin tärkeää."

John kiitti myös tukijoita ja lahjoittajia, jotka mahdollistivat keskuksen rakentamisen. Nauhan leikkaamisen jälkeen opiskelijat ilmoittautuivat aivan uuteen tilaan ensimmäiselle paikan päällä olevalle tunnille – hauskalle ja interaktiiviselle tunnille roolileikkejä, aivoriihiä ja ongelmanratkaisua. 

 

”Haluamme kannustaa ystävällisyyttä eläimiä, erityisesti vapaasti vaeltavia koiria ja kissoja kohtaan, sekä opettaa nuoria vastuullisiksi lemmikin omistajiksi. Tämä vähentää kestävästi eläinten julmuutta ja lemmikkien hylkäämistä", selitti Humane Education Manager Nuttawut "Film" Kumngern.

 

"Toivomme, että jonain päivänä eläinten hyvinvointi sisällytetään thaimaalaisten koulujen opetussuunnitelmaan, ja koulutuskeskuksemme on loistava alku."

 

Soi Dog on valmis ottamaan vastaan ​​koululaisia ​​Phuketista ja muista provinsseista keskustaan, johon mahtuu kerrallaan jopa 40 oppilasta. Osallistumisesta kiinnostuneita kouluja kehotetaan lähettämään sähköpostia film@soidog.org 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/