Kaksi buddhalaista munkkia ja kolme kaveria pidätettiin 4.8 miljoonan meth-pillerin salakuljetuksesta ennen niiden toimittamista asiakkaille Chainatin maakunnassa.

KUVA: Siamrath

Chainat –

Buddhalainen apotti, buddhalainen munkki ja kolme heidän toveriaan Phayaon temppelistä pidätettiin lauantaina 21. marraskuuta hotellissa Chainatissa sen jälkeen, kun heidän väitetään olleen osallisena 4,800,000 XNUMX XNUMX meth-pillerin salakuljetuksessa maakunnassa olevalle asiakkaalle.

Poliisi partio- ja erikoisoperaatioosastolta sai vihjeen, jossa kerrottiin, että pohjoisesta kuljetettiin laajaa huumeiden salakuljetusta, joka käytti lava-autoa buddhalaisten munkkien kanssa toimittaakseen huumeita asiakkailleen Chainatin Manoromin alueella. Provinssi klo 7 välisenä aikana. klo 00 asti.

KUVA: Naewna

Munkkien uskottiin olleen sekaantunut poliisin tarkastuspisteiden pysäyttämisen välttämiseksi ja huumeiden salakuljetuksen peittämiseksi, poliisiviranomaisten mukaan.

Poliisitutkinta paljasti, että väitetyt salakuljettajat olivat saapuneet maakuntaan noin kello 7 ja yöpyivät hotellissa yön. Virallisessa ratsastuksessa vangittiin lopulta viisi väitettyä huumekauppiasta, jotka olivat kotoisin Chiang Rain, Chiang Main ja Phayaon pohjoisista provinsseista, sekä yhteensä 00 4,800,000 XNUMX meth-pilleriä.

KUVA: Naewna

Kaksi autoa, 11 matkapuhelinta, .45 kaliiperin Glock-tuliase ja 14 ampumalaukkua löydettiin ja takavarikoitiin. He kaikki vietiin partio- ja erityisoperaatioosastoon oikeuskäsittelyä varten. Viranomaisten mukaan munkit myös avataan ja poistetaan munkkikunnasta.

Ryhmää vastaan ​​nostettiin useita syytteitä luokan 1 aineiden (metamfetamiini) hallussapidosta ja/tai myynnistä. Toinen heistä sai syytteen ampuma-aseiden ja ammusten luvattomasta hallussapidosta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.