Mies selvisi kauhistuttavasta auto-onnettomuudesta Chonburissa ilman vammoja, väittää, että uskonnolliset amuletit pelastivat hänet

KUVA: Khaoded Chonburi

Chonburi-

Ban Buengissa puuhun törmäyksestä selvinnyt lava-auton kuljettaja uskoo, että hänen erityiset uskonnolliset amulettinsa ovat auttaneet häntä.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta kello 6 eilen (00st) tiellä nro 344 Nong-irunin osa-alueella.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja löysivät mustan ajoneuvon kietoutuneena tien reunassa olevan puun ympärille.

KUVA: Khaoded Chonburi

Kuljettaja, Mr. Athiya Keereedet, 38, oli saanut vain pieniä naarmuja, eikä hän ole käytännössä loukkaantunut.

KUVA: Khaoded Chonburi

Hän kertoi poliisille: "En voinut uskoa, että selvisin tästä onnettomuudesta enkä loukkaantunut nähtyäni ajoneuvoni kunnon."

"Olin menossa takaisin kotiin sateella, ennen kuin menetin ajoneuvon hallinnan liukkaan tien takia." Athiya jatkoi.

"Akka-autoni törmäsi kahteen puuhun. Onnistuin nousemaan itse autosta ja soittamaan viranomaisille, koska en loukkaantunut.

"Uskon, että olen suojellut vahingoilta uskonnolliset amulettini, jotka minulla ovat olleet perheessäni jonkin aikaa." Athiya päätti

KUVA: Khaoded Chonburi
KUVA: Khaoded Chonburi

"Ajakaa kuitenkin varovasti varsinkin sateella", kuljettaja varoitti muita tienkäyttäjiä.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.