Lehdistötiedote: New Years Countdown 2021 Amari Pattayalla lähestyy kovaa vauhtia

Seuraava on lehdistötiedote, jonka meillä on täysi lupa julkaista uudelleen Bconceptgroupilta. Sisäinen kirjoitus ja lausunnot ovat omiaan.
Pattaya, Thaimaa-

Pattayan New Years Countdown 2021 -festivaalitapahtuma järjestetään kauniissa 5 tähden Amari Pattayassa. Festivaalitapahtuma järjestetään Beach Lawnissa ja Beach Quarter Event Spacessa perjantaina 31. joulukuuta klo 7 alkaen varhaisiin tunteihin asti. Early Bird -liput ovat myynnissä kautta Thaimaan tapahtumaopas tai TixTaQ Lippukauppa.

Uuden vuoden lähtölaskenta: "Esityksen on jatkuttava"

Festivaali-tapahtuma, yhdessä järjestäjänä B-Concept Media Entertainment Group ja Amari Pattayalla on tänä vuonna erilainen kokoonpano. Tapahtuma järjestetään Beach Lawnilla täyden ruokailuviihdetapahtuman, Event Spacen Superstars in Concertille ja Beach Quarter Event Spacessa myöhäisten bilepaholaisten Lux DJ Partylle.

Pattaya Countdown 2021 Amari Pattayassa

New Pattaya Countdown Festival Event "The Show Must Go On" @ Amari Pattaya on paras tapa juhlia uudenvuodenaaton lähtölaskentaa ja tarjoaa kolme erilaista tapahtumaohjelmaa, joista valita, etkä tule katumaan sitä. Varmista, että juhlit vuoden 2021 alussa Amari Pattayan uudenvuodenaaton juhlissa.

"Esityksen täytyy jatkua”-ohjelma Amari Pattayalla on erilainen kuin lähtölaskenta. Tämä jännittävä uusi Pattayan maamerkkitapahtuma tuo Amari Pattayaan myrskyisän yhdistelmän ruokailua ja lavaviihdettä, artistien tähteyttä, lähtölaskentaa ja ilotulituksia sekä ylevän Lux DJ -bileen alkua aamuun asti.

3 siistiä uudenvuoden lähtölaskentatapahtumaa

Ruokailu + viihde + ilotulitus + supertähdet konsertissa
Tämä tapahtuma sisältää illallisbuffet, viihdeohjelman, lähtölaskenta ja ilotulitus sekä automaattisen pääsyn Superstars in Concert -ohjelmaan. Early Bird -liput maksavat 5,200 5,900 THB. Pääsylippu 9,500 12,500 THB. Rajoitetut Early Bird VIP -liput ovat saatavilla hintaan 12 XNUMX THB, kun taas tavallinen VIP maksaa XNUMX XNUMX THB. TixTaQ-lippukaupasta on saatavilla myös lasten lippuja XNUMX-vuotiaista alkaen.

Supertähdet konsertissa

Superstars in Concert -tapahtuma on 3 tunnin non-stop -juhla Thaimaan tuntemien parhaiden thaimaalaisten artistien kanssa ainutlaatuisessa muodossa. Odota upeita pääesiintyjiä, jotka heilaavat itsesi uuteen vuoteen upealla kappaleohjelmalla. Early-Bird -liput maksavat 2,500 4,000 THB ja Early Bird VIP -liput XNUMX XNUMX THB.

Lux DJ-bileet

Lux DJ Party on tapahtuma biittejä rakastaville bileille, jotka tanssivat läpi yön Old Skoolilla ja muilla genreillä. Lux DJ Party alkaa klo 11 ja päättyy klo 4. Early Bird -säännölliset liput ovat myynnissä vain 2,000 3,000 THB:llä ja Early-Bird VIP -liput vain XNUMX XNUMX THB:llä.

Osta uudenvuoden lähtölaskentaliput

Rajoitettuja Early-Bird -lippuja myydään nopeasti tähän Amari Pattayalla järjestettävään poikkeukselliseen uudenvuoden lähtölaskentajuhlaan. Osta lippusi jo tänään Thaimaan tapahtumaopas tai osta osoitteesta TixTaQ Lippukauppa.

Huonevaraukset Amarista tai Ozo Pattayasta

Tarjoamme kaksi hotellivaihtoehtoa juhlijoille, jotka haluavat yöpyä samassa paikassa, jossa tapahtuma järjestetään. Voit valita Amari Pattayan tai OZO North Pattayan välillä.  Varaa huoneesi Amarista tähän tapahtumaan tai napsauta linkkiä varataksesi yösi klo OZO Pohjois-Pattaya.

(Yritys)ryhmävaraukset ja kumppanuussuhteet:
Tapahtuma toivottaa tervetulleeksi kotimaan matkailun Thaimaasta sekä paikallisia asukkaita Pattayasta. Tapahtuma on myös erinomainen hetki juhlia uusien alkujen vuotta ryhmien kanssa. Ryhmävarauksia varten ota yhteyttä B-Concept Media Entertainment Groupiin, sales@bconceptgroup.com.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/