Thaimaa laillistaa joidenkin huumausaineiden, mukaan lukien kokaiinin, jakelun ja hallussapidon rajoitettua lääketieteellistä käyttöä ja tutkimusta varten

Kansallinen -

Thaimaan Royal Gazette julkaisi eilen, 16. marraskuuta, uudet ministerimääräykset, jotka koskevat luokan 2 BE 2563 huumausaineiden myyntiä tai hallussapitoa, ja ne tulevat voimaan 240 päivän kuluttua.

Huumausaineita on yhteensä 102 erilaista, kuten kokanlehtiä, kokaiinia, kodeiinia, kuivatun oopiumin tiiviste uutetta, metadonia, morfiinia, opiaatteja (lääkekäyttöön prosessoitu oopiumi), oopiumia (raakaoopiumia, keitettyä oopiumia, oopiumijätettä) ja muita. laillisesti sallittu käyttää ja myydä vain laillisella lisenssillä ja tietyin rajoitetuin ehdoin.

Thaimaan valtion lisenssinantaja voi harkita lisenssin myöntämistä jakaa luokan 2 huumausaineita, kun näyttää siltä, ​​että hakija haluaa myydä luokan 2 huumausaineita vain seuraavissa tapauksissa:

  1. Luvan saaneiden potilaiden tai sairaiden eläinten lääketieteelliseen hoitoon tai sairauksien ehkäisyyn.
  2. Lääketieteellisen ja tieteellisen tutkimuksen analysointiin
  3. Hallituksen eduksi

Lisäksi lisenssinantaja voi harkita lisenssin myöntämistä omistaa luokan 2 huumausaineita, kun näyttää siltä, ​​että hakija haluaa hallussaan luokan 2 huumausaineita, vain seuraavissa tapauksissa:

  1. Luokkaan 3 kuuluvien huumausaineiden valmistukseen (huumeet, jotka ovat lääkevalmisteen muodossa ja sisältävät ainesosina luokan 2 huumausaineita, kuten yskänlääke ja ripulilääke)
  2. Koulutustarkoituksiin
  3. Lääketieteellisen tai tieteellisen tutkimuksen analysointiin.
  4. Hallituksen eduksi
  5. Säännölliseen ensiapukäyttöön tai hätätapauksiin Britanniassa rekisteröidyissä laivoissa tai lentokoneissa, joita käytetään kansainvälisessä julkisessa liikenteessä.

Tämä ministeriön määräys tulee voimaan 240 päivän kuluttua siitä, kun se on julkaistu Valtioneuvoston lehdessä. Ministeriön määräys nro 2 BE 2522 kumotaan huumausainelain BE 2522 nojalla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.