Thaimaa juhlii Maailman wc-päivää ja jakaa palkintoja parhaista julkisista käymälöistä

Bangkok, Thaimaa-

Maailman wc-päivää vietetään torstaina 19, ja Thaimaassa järjestettiin eilen 2020 seminaari tulevaa lomaa, joka on YK:n juhlapyhä.

 kansanterveysministeri Satit Pituthecha isännöi tapahtumaa IconSiamissa Bangkokissa ja totesi, että Covid-19 oli muuttanut ihmisten elämäntapoja, mukaan lukien tapaa, jolla he käyttivät yleisiä käymälöitä. Hän korosti, että puhtaiden ja käytettävissä olevien yleisten wc-tilojen korostaminen oli tärkeä osa Covid-19-tulevaisuutta.

Tapahtuman teemana oli "Uusi normaali julkinen wc kaikille".

Terveyslaitoksen pääjohtaja totesi seminaarissa myös, että laitoksen nettikyselyjen ja arvioiden perusteella alakohtaisesti kolme parasta puhtauden käymälää olivat seuraavat: Huoltoasemat 68 %, kauppakeskukset 58 % ja sairaalat kaukaisella kolmanneksella 21 %.

Palkinnot jaettiin yritysten omistajille niille, joilla oli "maailmanluokan wc". Seminaarissa keskityttiin myös suurten tilojen, kuten ostoskeskusten, omistajille suunnattuihin parhaisiin käytäntöihin siitä, kuinka suuri määrä wc-istuimia voidaan pitää puhtaana erityisesti Covid-19-aikakaudella.

  Mikä on suosikkisi julkinen wc Pattayassa? Kerro meille alla kommenteissa!

Kuva: Matichon

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/