Jännittyneet ja tunteelliset mielenosoitukset päättyvät iltaan Bangkokissa, lisää mielenosoituksia on määrä järjestää huomenna, parlamentti aloittaa toisen käsittelypäivän

Päivitys Bangkokin parlamentin mielenosoituksista tänä iltana:

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö raportoi, että klo 20 mennessä 30 ihmistä loukkaantui kyynelkaasusta ja heidät hoidettiin paikan päällä, 15 henkilöä on lähetetty sairaalaan ja 19 muuta loukkaantui yhteenotoissa tänä iltana Bangkokissa joka puolelta. demokratiaa kannattavien mielenosoittajien, vallanpitäjien puolesta ja lainvalvontaviranomaisten välillä. Päivitetyt kokonaissummat saattavat tulla myöhemmin.

Mielenosoitukset ovat päättyneet tänä iltana, koska Thaimaan parlamenttiäänestystä ei järjestetä tänä iltana ja protestien johtajat näkivät tilanteen kärjistyvän ilman mahdollista loppua molemmin puolin.

Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat ovat ilmoittaneet, mitä he kutsuvat kaikkien aikojen suurimmaksi mielenosoittajaksi, otsikolla "Jos me poltamme, sinä poltat" Ratchaprasongin risteyksessä huomisiltapäivällä. Merkittäviä raskaan liikenteen viivästyksiä on odotettavissa ja säännöllistä liikennettä kehotetaan välttämään aluetta. Poliisin voimakas reagointi ja todennäköiset opposition vastamielenosoitukset ovat todennäköisiä.

Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat eivät kokoonnu parlamenttiin huomenna, ja he aloittavat toisen päivän keskustelun peruskirjauudistuksesta ja toteavat, että he uskovat tänään annettujen signaalien perusteella, että peruskirjaversiota, jonka he haluavat hyväksyä, ei hyväksytä. Tämä iLaw-ryhmän laatima versio sallisi mahdollisen muutoksen mihin tahansa perustuslain kohtaan, mukaan lukien monarkian osa. Demokratiaa kannattavat ryhmät, jotka päätyivät tänä iltana useisiin kiistoihin demokratiaa tukevien ryhmien kanssa, ovat vannoneet kieltäytyvänsä myös tästä peruskirjaversiosta.

Meillä on Twitterissämme paljon kuvia, videoita ja uudelleentwiittejä tämän päivän tapahtumista, jos et seuraa meitä siellä, katso se @The_PattayaNews.

Olemme myös aiemmin tänään julkaisseet mielenosoituksista täyden kattavuuden. Annamme tarkemman yhteenvedon aamulla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/