Thaimaan kansalaisten ryhmä pidätettiin, koska heidän epäillään esiintyneen munkkiryhmänä ja pyytäneen lahjoituksia Phuketin alueella

Phuket -

Kaksi thaimaalaista urosta ja naaras Lopburista saatiin kiinni tänään, 11. marraskuuta, kun heidän väitettiin esiintyneen munkkiryhmänä ja pyytäneen lahjoituksia Phuketin alueella.

Pidätys tapahtui Phuketin paikallisten asukkaiden valituksen jälkeen 29. elokuuta lähtien ja syyttämällä siitä, että väitetty "Sa-Thu"-niminen petostiimi oli pukeutunut buddhalaismunkkiksi nimeltä "Phra Boonlong Muenlarp" ennen kuin hän ajettiin ympäri Phuketin kaupunkia. iso Buddha-patsas ja kerjäämässä lahjoituksia.

Ryhmä kertoi väitetyille uhreilleen, että kaikki lahjoitusrahat käytettäisiin viisaasti 2 miljoonan bahtin buddhalaisen paviljongin rakentamiseen temppeliin Lopburin maakunnassa. Heidän mukaansa lahjoittajia siunasivat pyhät ja onnenhenget.

Poliisiviranomaiset aloittivat sitten tutkinnan siitä, olivatko he ryhmä oikeita munkkeja, jotka tulivat Lopburin temppelistä, jonka apotti paljasti virkamiehille, että heidän nimensä alla ei ollut munkkia eikä temppeli aikonut rakentaa paviljonkia.

Kolmikko – mukaan lukien Patcharee Inwaree, 57, Jamnong Meeubol, 64, ja Kriengkrai Kamsaen, 56 – saatiin lopulta kiinni tänä aamuna. Heidät merkittiin aa epäilyttäväksi, koska kukaan heistä ei omistanut buddhalaista valmistumistodistusta ja pystyi rukoilemaan tai jopa lausumaan peruspyhiä kirjoituksia.

Heidät kaikki pidätettiin Phuketin poliisiasemalla oikeuskäsittelyä varten, ja heitä syytettiin alun perin yleisön huijaamisesta ja väärennettyjen asiakirjojen käyttämisestä julkiseen huijaamiseen.

Lisätutkimukset paljastivat myös, että ryhmä oli aiemmin esiintynyt saman temppelin jäseninä samalla buddhalaisella nimellä Phuketissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.