Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriö esittelee uuden matkailuehdotuksen ulkomaisille golfaajille neljästä maasta vierailla Thaimaassa

Kansallinen -

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriö ja kansanterveysministeriö ovat sopineet esittelevänsä Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) -keskukselle uuden matkailuehdotuksen, joka toivottaa tervetulleeksi ulkomaisia ​​golfaajia neljästä Aasian maasta Thaimaahan.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn kertoi lehdistölle eilen, 7. marraskuuta, että ehdotus otettiin käyttöön ulkomaisten golfaajien, erityisesti Etelä-Korean, Japanin, Kiinan ja Taiwanin golfaajien suuren kysynnän vuoksi, koska he ovat ilmaisseet halunsa matkustaa maassa ja harjoittaa urheilua sosiaalisen etäisyyden säilyttämisen ohella.

KUVA: Chiang Mai News

Urheiluturistit voivat suorittaa osavaltiokaranteenin Alternative State Quarantine (ASQ) ja Alternative Local State Quarantine (ALSQ) valtakunnallisesti, missä on myös golfkenttiä.

Golfkenttien ASQ/ALSQ-majoitukset eroavat tavallisista ASQ/ALSQ-hotelleista, koska golfaajat voivat poistua huoneistaan ​​nauttiakseen urheilusta eristäytymisen aikana pitäen samalla sosiaalista etäisyyttä muihin pelaajiin. Ministerin mukaan sosiaalisen etäisyyden säilyttämiseksi matkailijoiden välillä saatetaan toteuttaa lisää säännöksiä, jos asialista hyväksytään.

KUVA: Daily News

Phiphat sanoi: "Korean suurlähettiläs vieraili minulla viime viikolla ja kysyi minulta, miksi en ottaisi käyttöön golfkenttiä maassa vaihtoehtoisena valtion karanteeniin, koska Etelä-Koreasta yli 1,000 3 nuorta golfaajaa matkustaa Thaimaahan joka vuosi klo. vähintään XNUMX kuukautta harjoitella kilpailuja varten."

Golfaajia koskeva ehdotus esitetään CCSA:n viralliseksi käsittelyksi ensi keskiviikkona 11. marraskuuta, mukaan lukien 14 päivän karanteenin lyhentäminen.

Viisi golfkenttää Nakhon Ratchasimassa, Chiang Maissa, Lamphunissa, Saraburissa ja Kanchanaburissa on alun perin rekisteröitynyt ALSQ-majoituksiksi. Samaan aikaan matkailu- ja urheiluministeriö pyrkii lisäämään ALSQ-majoituspaikkaan yli 30 golfkenttää valtakunnallisesti, ja niissä on noin 5,000 XNUMX huonetta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.