Pahamaineinen Rayong-norsu kuoli luotihaavoihin tapettuaan kolme paikallista aiempien kuukausien aikana

Rayong-

Pahamaineinen Rayongin norsu, jonka väitetään tappaneen kolme paikallista kahdessa kuukaudessa, on kuollut luotihaavojen aiheuttamaan infektioon.

Wang Janin poliisille ilmoitettiin, että urosnorsu, jota paikalliset kutsuivat nimellä "Nga San" (lyhyt norsunluu), löydettiin eilen metsästä Pa Yupin osa-alueella.

National Parks, Wildlife and Plant Conservation Department (DNP) sanoi, että norsu oli tappanut kolme paikallista, jotka työskentelivät kumiviljelmillä elo- ja syyskuussa Wang Janissa ja Khao Cha Maon alueella. Pattaya News oli aiemmin raportoinut näistä kuolemista.

Viime kuussa viranomaiset etsivät ja löysivät norsun läheiseltä palmuviljelmältä.

Eläinlääkäri ampui siihen unilääkettä saadakseen norsun kiinni hoitoon ja siirtääkseen hänet alueelle, jossa ei ole ihmisiä kansallispuistoon. Lääkkeellä ei kuitenkaan ollut vaikutusta ja norsu onnistui pakenemaan.

Sen jalasta löydettiin luoteja, ja norsusta löytyi monia luotihaavoja. Heidän uskottiin tulevan paikallisilta, jotka yrittivät ottaa lain omiin käsiinsä.

GPS-seurantalaite oli merkitty norsuun. Elefantti jäi kuitenkin maaseudulle ja syrjäisille alueille, eivätkä pelastustyöntekijät päässeet tavoittamaan häntä.

Kolme päivää sitten norsu nousi ja käveli läheiseen laguuniin. Se kuoli lopulta laguunissa.

DNP:n eläinlääkäri Natamon Panpetch kertoi lehdistölle, että norsu oli saanut vakavan infektion luotihaavoista.

Ruumiinavaus on kuitenkin käynnissä tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.