Ominaisuus: Mitä ensi viikko tuo Thaimaassa ja Pattayassa uutisia

Thaimaa-

Katso mitä ensi viikko tuo Thaimaassa ja Pattaya Newsissa

Seuraava on tavallinen viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme uutisarvoisia artikkeleita ja ensi viikolla tapahtuvia jatkuvia tarinoita, jotka uskomme olevan joko tärkeitä vakituisille lukijoillemme tai asioita, joista heidän tulisi olla tietoisia. Tämä luettelo koostuu sekä Pattayan alueen uutisista että Thaimaan kansallisista uutisista.

  Alla oleva luettelo ei ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä!

  1. Demokratiaa kannattavien mielenosoittajien suuri mielenosoitus suunniteltu sunnuntai-iltapäiväksi Bangkokissa

Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat, jotka ovat juuri vapauttaneet tärkeimmät johtajat vankilasta, lupasivat uusista mielenosoituksista ja kieltäytyivät osallistumasta hallituksen pyrkimyksiin muodostaa sovintokomitea poliittisen tilanteen ratkaisemiseksi, ilmoittivat heidän seuraavan suuren mielenosoituksensa sunnuntai-iltapäivänä, 8. marraskuuta, Bangkokissa. He tapaavat Voiton muistomerkin luona ja marssivat sitten julkistamattomaan paikkaan, joka ilmoitetaan vasta mielenosoituksen yhteydessä. Jännitteet kasvavat edelleen mielenosoittajien ja hallitusta tukevien vastamielenosoittajien välillä, mikä johtuu ensisijaisesti yhdestä heidän vaatimasta erityistoimenpiteestä, maiden korkeimman instituution uudistamisesta. Heidän tärkeimmät vaatimuksensa ovat kuitenkin pääministerin eroaminen, perustuslain uudelleenkirjoittaminen, mielenosoittajien ahdistelun lopettaminen ja eduskunnan hajottaminen. Hallitus haluaa kuitenkin pitää kokouksia ja keskustella, mihin mielenosoittajat eivät toistaiseksi ole kiinnostuneita, ellei pääministeri eroa.

Demokratiaa kannattava kansanpuolue ei hyväksy Thaimaan hallituksen sovittelukomiteaa

2. Uudentyyppinen turistiviisumi julkistetaan?

Pattaya News ei yleensä spekuloi "huhuilla" tai epävirallisilla tiedoilla, mutta joissakin foorumeissa ja ryhmissä on ollut paljon keskustelua niille, jotka yrittävät tulla Thaimaahan ulkomaalaisista ja ulkomaille jääneistä uudentyyppisistä kuudenkymmenen päivän turisteista. viisumi, joka voidaan pidentää 90 päivään ja joka näkyy tietyillä suurlähetystöjen verkkosivustoilla ja antaa mahdollisuuden hakea sitä. Suuri matkatoimisto, joka väittää tekevänsä tiivistä yhteistyötä Thaimaan hallituksen kanssa, sanoo tiedot olevan virallisia ja osallistunut useisiin kokouksiin Thaimaan matkailuviranomaisen kanssa. On kuitenkin tärkeää huomata, ei ole ollut virallisia ilmoituksia thai- tai englanniksi millään hallituksen verkkosivustolla, kuten TAT/CCSA/DDC/MOPH/Royal Gazette/Thai Cabinet Notes/MOFA jne., minkä vuoksi media ei ole kommentoinut tätä vielä. Jotkut lähteet sanovat, että tämä saattaa tapahtua ensi viikolla. Meidän on painotettava, että tämä voi muuttua milloin tahansa, eikä se ole virallista, mutta näyttää siltä, ​​että voimme kuulla tästä lisää pian.

3. Mikä on kymmenen päivän karanteenin tilanne?

Covid-19-tilannehallintokeskuksen alakomitea on hyväksynyt kymmenen päivän karanteenin matalariskisistä maista tuleville turistiviisumilla vierailijoille. On tärkeää huomata, että tässä ei nimenomaisesti sanottu, että kaikki palaavat, kuten työluvan tai avioliittoviisumin saaneet, voisivat joutua tähän karanteeniin, ja erittäin tärkeää on myös huomata, että he sanoivat vain, että matalan riskin maissa voisi olla tämä lyhyempi karanteeni, kuten Kiina. eivätkä maita, joissa on tällä hetkellä paljon Covid-19-tapauksia. Lopuksi totean, että Thaimaan hallituksen ja CCSA:n pääkomitean on vielä hyväksyttävä tämä, mikä tulee todennäköisesti ensi viikolla. Pidä tätä silmällä. He voivat tehdä siihen joitain muutoksia.

Kymmenen päivän karanteeniehdotus alhaisen riskin maista tuleville vierailijoille ehdotetaan virallisesti CCSA:n pääpaneelille ja Thaimaan hallitukselle

Siinä kaikki tälle viikolle, kiitos kuten aina, kun luit Pattaya News -uutiset!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/