Thaimaan opetusministeriö tekee joitain muutoksia käytäntöön - sallii lyhyet ja pitkät hiukset, opettajat eivät voi rankaista oppilaita ankarasti pukeutumiskoodin rikkomisesta

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan opetusministeriön merkittävä virkamies on ilmoittanut muutamista opiskelijoiden pukeutumiskoodiin tehdyistä muutoksista, mikä on johtanut joidenkin opiskelijoiden vetämiin protesteihin opetusministeriötä vastaan ​​viime kuukausien aikana.
Herra Somkiat Tangkitvanich Thaimaan kehitystutkimusinstituutin (TDRI) puheenjohtaja totesi eilen, 6, että opiskelijoiden pukukoodia koskevien useiden kuukausien ajan valitusten tarkastelun jälkeen tehtiin joitain muutoksia.

Opiskelijoilla, sekä miehillä että naisilla, sai nyt olla lyhyet tai pitkät hiukset, kunhan ne pidettiin siistinä, puhtaana ja ammattimaisesti. Muutokset eivät kuitenkaan antaneet opiskelijoille mahdollisuutta värjätä, permanenttaa tai muokata hiuksiaan. Lisäksi parran tai viiksien kasvattaminen jäi pukeutumiskoodin vastaiseksi, ja Somkiat väitti, että se saattaa häiritä opintoja.

Somkiat korosti, että yksittäiset oppilaitokset tai koulut voivat kuitenkin laatia omia määräyksiään ja sääntöjään, kunhan ne eivät ole ristiriidassa aiempien määräysten kanssa.

Tärkeänä on se, että Somkiat korosti, että opettajat eivät saisi ottaa asioita omiin käsiinsä oppilaiden fyysisen rankaisemisen suhteen pukeutumiskoodin rikkomisesta. Tämä johtuu useista valituksista opettajista, jotka ovat leikanneet pois oppilaiden hiukset luokkahuoneessa rangaistuksena, koska he eivät ole noudattaneet pukukoodia.

Muutokset jäävät kaukana monien opiskelijoiden pyytämästä univormujen vaihtamisesta tai opiskelijoiden pukeutumisesta kouluun mitä haluavat, mutta joidenkin mielestä ne ovat tärkeä ensiaskel, että opetusministeriö on ainakin valmis kuuntelemaan oppilaita.

Samaan aikaan joukko opiskelijoita, jotka kutsuvat itseään "pahoiksi opiskelijoiksi", jotka vastustivat opetusministerin johtamista ja ohjausta, ilmoitti eilen 6 järjestävänsä suuren mielenosoituksen 2020.

Ei ole selvää, milloin tehdyt muutokset astuvat voimaan.

Kuva: The Pattaya News, paikallinen Pattayan koulu

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/