Thaimaan matkailuviranomainen keskustelee Kiinan kanssa matkailukuplasta ilman karanteenia ennen kiinalaista uutta vuotta

Bangkok, Thaimaa-

Matkailu- ja urheiluministeri on todennut, että Thaimaan hallituksen virkamiehet tapaavat lähitulevaisuudessa Kiinan suurlähetystön virkamiesten kanssa keskustellakseen mahdollisesta matkailukuplasta Kiinan kanssa.

Urheilu- ja matkailuministeri Phiphat Ratchakitprakarn kommentoi tällä viikolla Thaimaan hallituksen ja pääministerin tapaamisen jälkeen, kun he vierailivat kovasti kärsineillä eteläisillä Phuketin ja Koh Samuin saarilla. Yksi esille nostetuista ajatuksista oli pohtia mahdollista matkailukuplaa Kiinan kanssa, jota pidetään alhaisten Covid-19-tapausten vuoksi virallisesti alhaisen riskin maana. Thaimaassa vieraili eniten Kiinassa vuonna 2019, ja seuraavaksi tuli Venäjä.

Pattaya News huomauttaa kuitenkin, että nämä ovat hyvin varhaisia, hyvin alustavia keskusteluja, eikä ole mitään takeita minkäänlaisesta kuplasta, mutta molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita keskustelemaan siitä. Kaikenlaisen kuplan ehdotettu päivämäärä olisi ennen kriittistä kiinalaista uutta vuotta, joka osuu helmikuun 2021 puoliväliin. Matkakupla poistaisi karanteenin tarpeen ja vaatisi vain minimaalisen Covid-19-testauksen.

Kaikenlainen matkailukupla vaatisi tietysti molempien osapuolten korkeimpien hallintotasojen hyväksynnän, mutta sen katsottaisiin olevan hyödyllistä molemmille maille ja Thaimaan matkailuteollisuudelle. Thaimaa on Kiinan tiedotusvälineiden mukaan jatkuvasti sijoittunut ykköseksi paikkaksi, jossa kiinalaiset turistit haluavat eniten vierailla Covid-19-pandemian jälkeen.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/