Nainen Ranskasta päästettiin sairaalasta Koh Samuista ja merkittiin Covid-vapaaksi

Koh Samui, Thaimaa-

Nainen, joka oli äskettäin palannut Ranskasta, vietti neljätoista päivää karanteenissa ja jonka Covid-19-testi oli positiivinen pian vapautumisen jälkeen, päästettiin tänään täysin toipuneena Koh Samuilla sijaitsevasta sairaalasta.

Samuin sairaalan johtaja Veerasak Lorthongkham totesi, että 57-vuotias nainen, jota ei nimetty yksityisyydestään, läpäisi useita negatiivisia Covid-19-testejä ja hänen mielialansa oli korkealla. Hänen poikansa, aviomiehensä ja lähikontaktinsa olivat myös kaikki olleet negatiivisia viruksen suhteen, eikä saarella ollut merkkejä paikallisesta tartunnasta.

Naisella oli sairaalan lääkäreiden mukaan vain lieviä Covid-19-taudin oireita.

Tapaus johti massatestaukseen ja valtion karanteenin väliaikaiseen sulkemiseen, jossa nainen oli huolissaan todennut, että kuntosalilaitteiden Covid-19-hiukkaset saattoivat aiheuttaa tartunnan. DDC:n asiantuntijat kuitenkin kumosivat tämän teorian myöhemmin. He uskoivat, että naisella oli virus karanteenissa, mutta hänellä oli merkittävä viivästynyt itämisaika, mikä voi tapahtua hyvin harvinaisissa olosuhteissa. Hänen matalan ja suuren riskin kontaktien laajan testauksen jälkeen he eivät usko, että hän oli paikallisesti saanut tartunnan.

Nainen palaa kotiinsa saarella ja oleskelee kotikaranteenissa varotoimista useita viikkoja.

Seuraavassa artikkelissa kerrotaan tarkemmin edellisestä tilanteesta:

Taudinvalvontaosasto antaa tuloksia Ranskasta palanneen naisen Covid-19-tapauksen tutkinnasta Koh Samuilla

Kuva: Samui info by Nicha

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/