PÄIVITYS: Pattayalla ennen itsemurhaa poliisia ja toimittajaa kohti tulen avanneen Yhdysvaltain kansalaisen vanhemmat ovat Bangkokin osavaltion karanteenissa, lensivät tapaamaan häntä vain kaksi päivää ennen

Pattaya-

Pattayassa eilen illalla poliisia kohti avanneen ja toimittajaa ennen itsensä ampumista haavoittaneen alun perin Kreikassa syntyneen Yhdysvaltain kansalaisen vanhemmat olivat saapuneet osavaltion karanteeniin Bangkokissa kaksi päivää sitten.

Kaikkien Thaimaan vierailijoiden on täytettävä 19 päivän karanteeni Covid-XNUMX-pandemian vuoksi. On epäselvää, mitä viisumia he käyttivät maahantuloon.

Tämän aamun suuri välikohtaus Pattayassa, Thaimaassa, jossa oli mukana 25-vuotias alun perin Kreikassa syntynyt Amerikan kansalainen, hallitsi sosiaalista mediaa ja paikallisuutisia.

Lue lisää tarinasta TÄÄLTÄ.

https://thepattayanews.com/2020/11/03/video-update-foreign-man-fires-weapon-at-pattaya-police-leads-them-on-chase-injures-one-journalist-and-dies-from-suicide-in-pattaya/

Lisätutkinnan jälkeen poliisi havaitsi, että epäillyllä on thaimaalainen vaimo Pattayalla. Hän ei voinut palata kotiin Covid-19-kriisin aikana, ja Pattayan poliisin mukaan hänellä oli taloudellisia ongelmia.

Poliisi kertoi myös Pattaya Pressille, että epäillyllä oli väitetty laittomasta huumeongelmasta ja hänellä oli myös henkilökohtaisia ​​terveysongelmia. Kaksi viikkoa sitten epäillyn kerrottiin hyökänneen vaimonsa kimppuun veitsellä kotiriidan seurauksena ennen kuin he erosivat. Myöhemmin hän muutti pois heidän yhteisestä asunnostaan ​​jättäen hänet yksin.

Hänen vanhempansa saapuivat osavaltion karanteeniin Bangkokiin kaksi päivää sitten tapaamaan häntä ja antamaan apua. Heille on nyt kerrottu pojasta, samoin kuin Yhdysvaltain suurlähetystölle. Alla olevassa kuvassa on epäillyn tuntematon ystävä, joka yritti auttaa poliisia saamaan epäillyn antautumaan tänä aamuna. Pattaya News on päättänyt olla mainitsematta epäiltyä tässä vaiheessa.

Epäillyn kerrotaan olleen Muay Thai -koulutuksessa paikallisella alueella.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu

or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.