Thaimaan hallitus näyttää estävän suositun aikuisille suunnatun verkkosivuston Pornhub

Thaimaa-

Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriö näyttää estäneen pääsyn suositulle aikuisille suunnatulle Internet-sivustolle Pornhub useiden Thaimaan käyttäjien tänä iltana esittämien raporttien mukaan.

Yritykset päästä verkkosivustolle, jossa Thaimaan kerrotaan olevan yksi heidän suurimmista asiakaskunnastaan ​​erityisesti Bangkokissa, näytti tuovan useita virheitä joko latautumatta jättämisestä vuoden 2007 tietokonerikoslakiin liittyvään näyttöön.

Jotkut käyttäjät ilmoittivat kommenteissaan, että he pääsivät verkkosivustolle, mutta suurin osa kommenteista osoitti, että he eivät päässeet.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun sivusto on estetty Thaimaassa, koska sen väitetään rikkoneen maiden tietokonerikoksia ja siveettömyyttä koskevia lakeja, vaikka aiemmissa tapauksissa se palautettiin nopeasti ja hallitus totesi tekniseksi häiriöksi, vaikka useat Internet-palveluntarjoajat myönsivät, että heitä kehotettiin estämään. Nettisivu. Viimeisin tapaus oli toukokuussa Thaimaan Covid19-sulkutilanteessa, joka herätti laajan valituksen.

On epäselvää, onko näin myös tällä kertaa. Kommentit ovat tulvineet sosiaalisen median verkostoja tänä iltana ja monet ihmiset ovat selvästi järkyttyneet.

Kuva: Matichon.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/