Valtava joukko rojalisteja kerääntyy Bangkokin sydämeen osoittamaan uskollisuutta monarkiaa kohtaan demokratiaa kannattavien mielenosoitusten jälkeen, Smaragdibuddhan puku vaihtui

KUVA: Prachachat

Bangkok -

Sanam Luangiin ja Smaragdibuddhan temppeliin pääkaupungissa eilen 1. marraskuuta on kerääntynyt valtava joukko establishmentin kannattajia osoittaakseen uskollisuuttaan Hänen kuninkaalliselle Majesteettilleen kuningas Maha Vajiralongkornille poliittisen kaaoksen ja kiistanalaisten poliittisten uudistusvaatimusten keskellä. joidenkin demokratiaa kannattavien mielenosoittajien toimesta.

Keltapaitaiset laitoksen kannattajat ovat miehittäneet läheisiä jalkakäytäviä ja temppelin sisällä olevaa aluetta kello 5 lähtien odottaen Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa ja hänen kuninkaallisen perheensä kuninkaallista autoporrasta, joiden oli määrä vierailla temppelissä vaihtamaan temppelin asua. Smaragdibuddha-patsas sadekaudesta talvikauteen.

KUVA: Prachachat

Smaragdibuddhaa pidetään yhtenä Thaimaan vanhimmista ja merkittävimmistä Buddha-kuvista vuodesta 1779 lähtien. Pyhä patsas sijaitsee temppelin keskustassa ja sitä koristavat kolme erilaista kultaista vuodenaikojen pukusarjaa.

Thaimaan kuningas vaihtaa vaatteet vuodenaikojen mukaan seremoniassa vuodenaikojen vaihtumisen yhteydessä – kuun 4., 8. ja 12. ensimmäisenä heikkenemisenä (noin maaliskuussa, elokuussa ja marraskuussa). Kultaiset kesä- ja sadekauden vaatteet valmisti kuningas Rama I ja yhden talvikauden Chakri-dynastian kuningas Rama III.

KUVA: Sanook

Kuninkaallisen seremonian jälkeen Hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningas ja kuningatar sekä useat kuninkaallisen perheen jäsenet ovat tervehtineet kuninkaallisia kannattavia joukkoja ja antaneet heille muotokuvia hänen rakastetusta isästään Bhumibol Adulyadejista ja Hänen Majesteettinsa Kuningas ja Kuningatar sekä jakaneet niitä armollisesti. ruoan, veden, sadetakkien ja matkamuistomuistikirjojen kanssa.

Tämän päivän kokoontumisen järjesti osittain myös entinen kuuluisa thaimaalainen näyttelijä ja vapaaehtoinen Bin Banluerit, joka sanoi, että kokouksen tarkoituksena oli lähettää viesti demokratiaa kannattaville mielenosoittajille, jotka vaativat uudistusta ja pääministeri Prayut Chan O'Chan syrjäyttämistä.

"Tänään kokoontuminen pidettiin ilman poliittista agendaa. Ihmiset olivat saapuneet tänne tästä aamusta lähtien ja odottaneet tuntikausia vain osoittaakseen kuninkaalle ja Hänen Majesteetilleen Kuningattarelle uskollisuutensa korkeinta instituutiota kohtaan. Monet ihmiset rakastavat kuningasta ja kuningatarta ja valtakuntaa." Bin totesi.

Hänen Kuninkaallinen Majesteettinsa kuningas kommentoi myös lyhyitä kommentteja CNN:n toimittajalle, joka oli kutsuttu istumaan thaimaalaisten hyväntahtoisten kanssa temppelissä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kuningas puhui ulkomaiselle lehdistölle sitten vuoden 1979.

Häneltä kysyttiin, mitä hän ajattelee mielenosoittajista, jotka vaativat uudistusta. Aluksi jättämättä kommenttia Hänen kuninkaallinen Majesteettinsa lisäsi rakastavansa heitä kaikkia ja Thaimaa oli kompromissien maa.

KUVA: Daily News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.