808 EDM Music Festival tulossa Pattayalle joulukuun puolivälissä

Pattaya, Thaimaa-

Suosittu EDM-musiikkifestivaali 808 saapuu Pattayan Nong Nooch Gardensiin 11. ja 12. joulukuuta.

Festivaali ilmoitti viime viikolla avaavansa lipunmyynnin ja aloittavansa promootiot. Thaimaassa ei virallisesti ole käytännössä yhtään Covid-19-tapausta paikallisesti levinnyt viime kuukausina, ja tapahtumat, yökerhot ja festivaalit ovat auki ja käynnissä sisäisesti, vaikka maa on edelleen suljettu yleiseltä ulkomaanmatkailulta varotoimenpiteenä mahdollisen leviämisen estämiseksi. COVID-19.

Lippuja voi ostaa osoitteesta www.808festival.net

Tapahtuma on vielä julkistamassa kokoonpanoaan, jossa odotetaan olevan monia kansallisia ja alueellisia DJ:itä ja artisteja monien matkustamisvaikeuksien vuoksi, mutta siitä huolimatta suosion ja kiinnostuksen perusteella verkossa pitäisi olla Pattayan loman suuri tapahtuma. kausi. Tapahtuma on aiempina vuosina houkutellut tuhansia kävijöitä, joista monet ovat kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​matkailijoita, mikä on tänä vuonna kohdemarkkinana.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/