Lukijan mielipide: Me thaimaalaiset olemme uskomattoman onnekkaita juuri nyt

Seuraava on lukijan mielipide ja saattaa heijastaa The Pattaya News Co. Ltd:n mielipidettä. Ajatukset ja kirjoitus ovat heidän omiaan:

Olemme uskomattoman onnekkaita, että olemme rajoituksetta ja turvassa pandemiaa vastaan.

Hallitus täällä, onnesta tai suunnitelmasta, on onnistunut pitämään meidät sellaisina huolimatta kaikesta huutamisesta ja huutamisesta suljetuista rajoista, menetetyistä työpaikoista ja menetetyistä liiketoimista.
Thaimaa ei ottanut käyttöön rajoituksia tai muita rajuja toimenpiteitä, mutta se eristäytyi maailmalta varhaisessa vaiheessa ja tekee niin edelleen.
Tulokset ovat nähtävissä täynnä ravintoloissa ja ostoskeskuksissa, ruuhkaisilla kaduilla ja täysin toimivissa toimistoissa ja kouluissa. Kyllä, miljoonat menettivät työpaikkansa matkailuun liittyvissä töissä ja kohtaavat nälkää. Vähentyneen kysynnän vuoksi yritysten, jotka eivät olleet tavoitteen tasalla, täytyi lopettaa toimintansa, kun taas hyvät jatkoivat menestystä – kutsukaa sitä vahvimpien selviytymiseksi. Talous menetti miljardeja tuloja, ja sadat tuhannet joutuivat lukkoon tai ulos rajan molemmin puolin…
Mutta makronäkökulmasta katsottuna, harkitse tätä – kansainvälinen matkailu edistää noin 10 % Thaimaan taloudesta. Maatalous, valmistus ja vienti muodostavat loput. Jos sinun täytyisi uhrata tämä sektori pitääksesi loput suurelta osin ennallaan, tekisitkö? Se on tietysti näkyvin sektori – turistit katosivat, hotellit suljettiin, matkatoimistot menivät konkurssiin, yöelämä iski ja osa palkallisia kädestä suuhun ansaitsevia loukkaantui. MUTTA se on silti 10%. Astu taaksepäin ja ymmärrä se, ja se on järkevää. Julma, raskas käsitys!
Vaihtoehtona olisi ollut se, mitä nyt tapahtuu muille maille – eikä minun tarvitse sitä selittää. Ihmishenkien menetys, vapauden menetys, terveydenhuoltokustannukset, epävarmuus – yksi tai kaksi infektiota riittäisi sulkemaan koko tehtaan!
Hallituksen käyttämien menetelmien piti olla sellaisia, että niiden nähtiin pelastavana – täytyi nähdä yrittävän tehdä jotain matkailualan auttamiseksi – maan uudelleen avaamiseksi. Vaikka olisi järkevää pitää se kiinni. Joten he asettivat tiukat edellytykset maahantulolle – ehtoja, joissa ei ole mitään järkeä sellaiselle, joka haluaa tulla Thaimaahan. Paperityöt, luvat, todistukset, vakuutukset, karanteeni, taloudelliset ehdot…
Tänä iltana näin thaimaalaisten tulvivan puistoissa juhlimaan Loy Krathongia
festivaali, kun pidettiin musiikkikonsertteja ja Halloween-juhlia, koska oli vaikea löytää pöytää ravintolasta ja koska saatoin tehdä mitä halusin, tavata kenet halusin - minun on oltava samaa mieltä ja nostettava hattuani pois valtuuksista, jotka pitävät meidät turvassa ja antavat meidän säilyttää vapautemme.
Huuta minulle, että puhun mielipiteeni, mutta ei voi kiistää, että olisit mieluummin täällä kuin missä tahansa Intiassa, Euroopassa, Amerikassa, Afrikassa tai monissa muissa Aasian osissa!
Kiitos,
Arvind
Kuva: Pattaya News Staff, Pattaya Eastern Music and Food Festival
Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.5 (12 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/