Pattaya vilkkaasti Bikini Run, Halloween ja Loy Krathong kolminkertainen tapahtuma

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya City oli vilkasta toista viikonloppua peräkkäin, kun asukkaat, kotimaanmatkailijat ja ulkomaalaiset juhlivat kolminkertaista Loy Krathongia, Halloweenia ja viidettä vuotuista Bikini Beach Run -tapahtumaa.

Viime viikonloppuna kaupungissa järjestettiin itäinen värikäs ruoka- ja musiikkifestivaali osana Pattayan kaupungin viranomaisten yleistä suunnitelmaa järjestää festivaaleja ja tapahtumia mahdollisimman usein edistääkseen kotimaan matkailua Covid-19-pandemiasta julmasti kärsimään kaupunkiin. Rajat ovat edelleen suljettuina ulkomaalaisilta turisteilta, ja Pattaya, jonka bruttokansantuote on lähes koko matkailun varassa, on joutunut houkuttelemaan thaimaalaisia ​​turisteja ja houkuttelemaan ulkomailla asuvia.

Vaikka kaupunki kamppailee edelleen monien yritysten ja tapahtumapaikkojen kanssa, jotka ovat suljettuina tai erittäin hiljaisia ​​arkipäivisin, viime aikoina viikonloppuisin jalankulku ja liiketoiminta ovat lisääntyneet merkittävästi, koska monet ihmiset vierailevat kaupungissa Bangkokista, Rayongista ja suuremmalta Chonburin alueelta.

Bikini Beach Run näki satojen ihmisten juoksevan auringonlaskun aikaan Pattaya Beachillä, joka oli valaistu neonvaloilla, päästä toiseen. Bikinit olivat valinnaisia, ja The Pattaya News huomauttaa, että niitä ei näyttänyt olevan kovin monta. Koska oli myös Halloween, monet juoksijat juoksivat täydessä Halloween-asussa.

Halloweenista puheen ollen, kaupungissa järjestettiin kymmeniä juhlia ja tapahtumia, joissa monet baari-, hotelli- ja ravintolaomistajat raportoivat tavallista paremmasta liikenteestä ja lisäntyivät pelottavan loman viettäjien bisnesmäärät. Vaikka Halloween ei ole perinteinen thaimaalainen loma, se on kasvattanut suosiotaan Pattayassa vuosittain sekä paikallisten asukkaiden että turistien keskuudessa.

 

Lopulta tuhannet thaimaalaiset ja ulkomaalaiset kerääntyivät Pattayan alueen rannoille lähtemään kratongeihinsa (yleensä luonnonmateriaaleista valmistettu kori). Tämä heijasti sitä, että monet toivoivat saavansa ongelmansa pois. Koska vuosi 2020 on ollut monille vaikea vuosi Covid-19-pandemian ja valvontatoimenpiteiden ja rajoitusten vuoksi, Pattaya News havaitsi, että monet ihmiset "toivosivat" Covid-19:n katoavan, jotta talous voisi kohentua useiden asukkaiden pyynnöstä. mitä he toivoivat.

Kaupungin viranomaiset järjestivät myös krathong-kilpailun paikallisille koululaisille parhaiten suunnitellusta krathongista ja useita konsertteja pidettiin myös rannalla. Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume totesi myös, että on tärkeää käyttää sekä ympäristöystävällisiä krathongeja että suunnitella laajaa puhdistusprosessia, jossa sadat työntekijät siivosivat alueen rantoja auringonnousun aikaan tänä aamuna varmistaakseen, että he ovat valmiita niille, jotka haluavat nauttia niistä sunnuntaina.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/