Burman laittomien maahanmuuttajien testitulokset olivat positiivisia kuolleilla Covid-19-fragmenteilla, kun heidät pidätettiin Phatthalungin maakunnassa viime tiistaina

Phatthalung -

Burman kansalainen on niiden 10 laittoman maahanmuuttajan joukossa, jotka ovat saaneet positiivisen Covid-19-koronaviruksen ollessaan kiinni virallisessa tarkastuspisteessä Phatthalungin maakunnan Pa Bonin piiritoimiston edustalla viime tiistaina 27. lokakuuta.

Ryhmä kansanterveysviranomaisia ​​on tutkinut laittoman siirtolaisryhmän ja löytänyt yhden heistä korkean kuumeen. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan ennen kuin hänet testattiin Covid-19-koronavirusinfektion varalta.

Tohtori Phaisan Kuarun, Phatthalungin provinssin kansanterveyslääkäri, kertoi Associated Pressille tänään 30. lokakuuta pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että burmalaisella potilaalla, 27, havaittiin alun perin kuolleita Covid-19-koronaviruksen fragmentteja, eikä hän usko voinut tartuttaa muita.

Hän totesi: ”Aluksi miehestä löydettiin vain kuolleita Covid-19-viruksen fragmentteja. Hänet eristettiin sairaalassa lääketieteelliseen uudelleentarkastukseen sen määrittämiseksi, ovatko palaset elossa, invasiivisia vai jo kuolleita, joita ei voida siirtää."

Lääketieteen aluekeskuksen tekemät lopulliset tulokset julkistetaan lääkärin mukaan huomenna. Samaan aikaan hänen muut 9 työtoveriaan ja 6 valtion virkamiestä, joita pidetään korkean riskin sopimuksina, ovat myös valtion karanteenissa sairaalassa tarkassa valvonnassa.

Poliisin tutkinnan mukaan burmalaiset siirtolaiset ovat asuneet ja työskennelleet laittomasti Song Khlan maakunnassa noin 2 kuukautta. Heidät jäivät kiinni pakettiautosta, kun heidät siirrettiin Surat Thaniin, ennen kuin viranomaiset löysivät yhden heistä erittäin korkeassa kuumeessa.

Kuva: Thaimaan National News Bureau (NNT)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.