Taifuuni "Molavae" laukaisee yksittäisiä rankkasateita ja voimakkaita tuulia, joka todennäköisesti esiintyy Thaimaassa, mukaan lukien Pattaya, tähän perjantaihin asti

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos on ilmoittanut tänä aamuna 27. lokakuuta, että yksittäinen rankkasade ja voimakkaat tuulet, jotka Molavae-niminen taifuuni laukaisi Keski-Kiinan meren yläpuolella, todennäköisesti esiintyy maan yllä, mukaan lukien Pattaya, 28. - 30. lokakuuta. .

Luokan 5 taifuunin kerrotaan siirtyvän länteen saavuttaakseen rantautumisen Keski-Vietnamin ylle 28. lokakuuta mennessä, minkä jälkeen se lasketaan vastaavasti samalla kun länsituule Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella voimistuu aiheuttaen yksittäisiä rankkasateita ja voimakkaita tuulia. alempana pohjoisessa, koillisessa, idässä, keski- ja etelässä Thaimaassa huomenna.

KUVA: Thaimaan ilmatieteen laitos

Vaikutusalueet ovat seuraavat:

lokakuu 28

Koillis: Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Kalasin, Maha Sarakham, Roi Et, Yasothon, Mukdahan, Amnat Charoen, Surin, Si Sa Ket ja Ubon Ratchathani

Itä: Prachin Buri, Sa Kaeo, Chanthaburi ja Trat

Lokakuu 29-30

Pohjois: Phetchabun, Phitsanulok, Phichit, Sukhothai, Tak ja Kamphaengphet

Koillis: Chaiyaphum, Khon Kaen, Maha Sarakham, Kalasin, Roi Et, Yasothon, Mukdahan Amnat Charoen, Nakhon Ratchasima, Buri Ram, Surin, Si Sa Ket ja Ubon Ratchathani

Keski: Nakhon Sawan, Uthai Thani, Chainat, Lopburi, Saraburi, Sing Buri, Ang Thong, Suphanburi, Nakhon Pathom, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Kanchanaburi, Ratchaburi, Samut Songkhram, Samut Sakhon ja Bangkok ja sen lähialueet

Itä: Nakhon Nayok, Prachin Buri, Chachoengsao, Sa Kaeo, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi ja Trat

Etelä: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Ranong, Phangnga, Phuket, Krabi, Trang ja Satun

Tuuli ja aallot Andamaanienmerellä ja Persianlahdella voimistuvat 2-3 metrin korkeuteen ja ukkoskuuroja. Kaikkien alusten tulee edetä varoen ja välttää ukkoskuuroja, kun taas pienten veneiden on suositeltavaa pysyä mailla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.