Talonmies löydettiin kuolleena Pattayan alueen huoneestaan

Banglamung, Chonburi-

Kiinteistönhoitajan ruumis löydettiin kuolleena huoneestaan ​​Banglamungissa Pattayan alueella viime yönä (26. lokakuuta).

Banglamungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 11 rakennuksessa Sukhumvit 00 Roadilla Nongpruessa.

Pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen noin XNUMX-vuotiaan thaimaalaisen miehen ruumiin, jonka nimeä tutkivat Banglamungin poliisit eivät kertoneet.

Poliisi uskoi miehen kuolleen vähintään neljä päivää ennen ruumiin löytämistä. Ei ollut merkkejä tappelusta, riidasta tai pakkotulosta huoneeseen.

Noon Kamkaew, 47, kertoi poliisille, että hän on rakennuksen talonmiehenä toimineen miehen ystävä.

 

Mr. Noon oli yrittänyt tavoittaa ystäväänsä useiden päivien ajan, mutta epäonnistui, joten meni tapaamaan häntä henkilökohtaisesti. Kun hän ei vastannut talonmieskodissa, hän päätti soittaa poliisille. Talonmies vastasi monikerroksisesta kauppatalosta, joka oli tällä hetkellä vapaana vuokralaisista.

Mies löydettiin kuolleena kasvot alaspäin henkilökohtaisesta huoneestaan. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan ruumiinavaukseen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.