Lentävä kuorma-auton pyörä vaurioittaa lava-autoa Chonburissa

Chonburi-

Lentävä kuorma-auton pyörä on vaurioittanut eilen tiellä Mueang Chonburissa lava-autoa.

Mueang Chonburin poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen iltapäivällä Nong Maidangin osa-alueella.

Poliisi saapui paikalle etsimään vaurioitunutta pakettiautoa. Kuorma-auton pyörä löydettiin läheiseltä huoltoasemalta. Pyörä oli irronnut suuremmasta kuorma-autosta, osuen lava-autoon ja aiheuttaen merkittäviä vahinkoja ajoneuvolle molempien ajon aikana. Onneksi kumpikaan kuljettaja ei loukkaantunut ja pystyi pysäyttämään ajoneuvonsa turvallisesti.

Ratin menettänyt kuorma-auton kuljettaja, Jamikorn Saerum, 23, kertoi poliisille, että hän oli tulossa Bangkokista Samut Prakanille. Hän ei tiennyt, kuinka hänen pyöränsä löystyi ja irtosi aiheuttaen tapauksen.

 

Rattiin osunut lava-auton kuljettaja, Mueangmon Moonmang, 40, kertoi poliisille, että hän oli menossa Pattayaan. Hän yritti paeta ratista, mutta epäonnistui.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.